Actie pioneer dashcamera
ma feb 1

Actie: pioneer dashcamera

Actie

Actieprijs: € 110,-

Installeer een Pioneer-dashcamera voor een onbezorgde rijervaring, omdat deze camera u door de opgenomen beelden beschermt tegen frauduleuze verzekeringsclaims in het geval van een ongeluk. Zo kunt u snel en eenvoudig zien wie de fout heeft gemaakt. In een aantal landen kan de installatie van een dashcamera zelfs voor een lagere verzekeringspremie zorgen.

actie: Pioneer dashcamera

De VREC-DZ700DC van Pioneer is een prestatiegerichte Full HD-dashcamera met twee kanalen, met een naar voren gerichte camera met een 2-inch LCD-scherm dat rechtstreeks op de binnenkant van de voorruit kan worden bevestigd, en een compacte naar achter gerichte camera die op de achterruit wordt bevestigd. De naar voren gerichte camera heeft een brede kijkhoek van 160°, zodat u meer gegevens kunt vastleggen dan met andere camera’s.

Een andere nuttige functie is de nachtmodus van Pioneer. De VREC-DZ700DC neemt op in hoge gevoeligheid, (WDR naar voren gerichte camera, WDR & HDR naar achter gerichte camera), en maakt gebruik van een SONY ‘STARVIS’-sensor voor zowel de naar voren als de naar achter gerichte camera, waarbij de beeldkwaliteit continu wordt aangepast om op te nemen in het beste beeld dat mogelijk is, zelfs ’s nachts.

U hoeft zich geen zorgen meer te maken om bij uw voertuig terug te komen en schade aan te treffen, zonder te weten hoe die is ontstaan. De VREC-DZ700DC van Pioneer wordt geleverd met de parkeermodusfunctie van Pioneer, een functie die een oogje in het zeil houdt terwijl u weg bent. Dankzij de parkeermodus worden zelfs gebeurtenissen opgenomen wanneer u uw voertuig hebt geparkeerd, zodat aan de voor- en achterzijde bescherming hebt wanneer uw voertuig uit het zicht is geparkeerd. Als de batterij van de dashcamera ooit leegraakt, kunt u dankzij de ingebouwde Hard Wire Kit, ook de unieke 24/7-beveiligingsmodusfunctie van Pioneer van de VREC-DZ700DC gebruiken. Dit houdt in dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar continu over bescherming beschikt als het voertuig wordt verplaatst, dankzij de permanente bekabelde stroomverbinding.

De VREC-DZ700DC wordt geleverd met GPS en ingebouwde Wi-Fi en is zo ontworpen dat u uw smartphone kunt verbinden via de exclusieve ‘Dash Camera Interface’-app van Pioneer. Bekijk opgenomen video’s of stel de dashcamera in op het scherm van een compatibele iPhone- of Android™-smartphone.

De VREC-DZ700DC wordt geleverd met een microSD-kaart van 16 GB.

Aanbiedingen zijn geldig van 01-02-2021 tot en met 28-02-2021, zolang de voorraad strekt.

Delen
© 2021 Bakker Bedrijfswagens
Realisatie door Zeker Zichtbaar