Luxe Stoelhoezen Fiat Talento

De vraag naar stoelhoezen voor in de Fiat Talento is populair. Om hierop in te spelen hebben wij het 'SW Stoelhoezen pakket' voor de Fiat Talento in het leven geroepen. De stoelhoezen zijn vervaardigd uit eco-leer, een product wat tegenwoordig steeds vaker voorkomt. Eco-leer is het restant wat over blijft na het snijden van de patronen van de huiden. Deze restanten worden vermalen en vervaardigd tot een nieuw product: eco/recycle leer. Het leer bestaat uit 70 procent echt leer en 30 procent polyester. De polyester laag dekt het leer af en beschermd het leer en voorkomt oneffenheden. Het 'SW Stoelhoezen Pakket' heeft een zwarte kleur met daarin verwerkt een rode stiksel. Ook alle armleuningen, zowel voor- als achterin, worden voorzien van de stoelhoes bekleding.   

stoelhoezen fiat talento

Stoelhoezen Fiat Talento prijzen

Wanneer u kiest voor de prijs inclusief montage dan zullen wij de stoelhoezen set voor u monteren in de Fiat Talento. Als u kiest voor de prijs losse set dan kunt u de stoelhoezen bij ons afhalen of laten opsturen, u bent dan zelf verantwoordelijk voor de montage. De getoonde prijzen zijn exclusief BTW en eventuele verzendkosten.

 

 Dubbele cabine

 2 stoelen + achterbank

 Enkele cabine

 2 stoelen

Enkele Cabine

1 stoel + 2 zits bijrijdersbank

 Prijs inclusief montage

 € 795,-  € 450,-  € 525,-

 Prijs losse set

 € 595,-  € 375,-  € 412,50

 

*Aan de informatie en de afbeeldingen, zoals die in deze actie worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. De prijzen zijn exclusief btw.

Offerte aanvragen of meer informatie?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een andere vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.