Alles over de nieuwe Fiat Scudo 

De multifunctionele bestelwagen van Fiat Professional is terug! De Fiat Scudo vervangt de Fiat Talento en zal leverbaar zijn als diesel uitvoering maar ook als 100% elektrische eScudo. De bestelwagen combineert een hoge laadcapaciteit met het comfort van een personenwagen. 

Fiat Scudo

fiat scudo laadruimte

Elektrisch of diesel?

Voor de nieuwe Scudo met dieselmotor heeft u de keuze uit vier verschillende motoren met oplopend vermogen van 102 tot 177pk waarvan de 2 liter versie kan worden gecombineerd met een 8-traps automatische transmissie.

Als alternatief voor de traditionele dieselversies is de nieuwe Fiat Scudo ook verkrijgbaar met een volledig elektrische aandrijving (eScudo). Deze is beschikbaar voor alle uitrusting niveaus en alle lengtes en er kan gekozen worden tussen verschillende accu's afhankelijk van de behoeften van uw werkzaamheden. De 50 kWh accu heeft een actieradius tot 230km* en de 75 kWh accu heeft een actieradius tot 330km*. (*WLPT-waarde gecombineerde cyclus).

Fiat Scudo Elektrisch

cabine fiat scudo

Specificaties van de nieuwe Fiat Scudo

De Scudo is verkrijgbaar als gesloten bestel, dubbele cabine en platform chassis uitvoering. Daarbij zijn de volgende maatvoeringen leverbaar L1H1, L2H1 en L3H1. De modellen verschillen in laadvolumes, lengtes, laadvermogens en zitplaatsen. Kortom er is altijd een Scudo die exact aan uw eisen voldoet.    

afmetingen fiat scudo

'Met opties voor handige opbergvakken en doorlaad mogelijkheid.' 

Ontspannen achter het stuur

De nieuwe Scudo combineert de veelzijdigheid en doelmatigheid van een bedrijfswagen met het rijcomfort van een personenwagen. Dankzij de ruime verstelmogelijkheden van de bestuurdersstoel en het stuurwiel en een rijpositie die vergelijkbaar is met die van een auto, zit u altijd ontspannen achter het stuur. 

stuur-stoel-fiat-scudo

Het dashboard kan uitgerust worden met verschillende infotainment systemen. Zo is er een 7-inch kleurenscherm mogelijk met o.a. DAB-tuner voor digitale radio ontvangst, geïntegreerd navigatiesysteem, USB- en MP3 aansluiting en Apple Carplay / Android Auto zodat u uw smartphone makkelijk kan koppelen.  

dashboard scudo fiat

Meer weten over de nieuwe Fiat Scudo? Offerte aanvragen? Vul dan onderstaande formulier in. 

Offerte aanvragen of meer informatie?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een andere vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.