DAF 'READY TO GO' bij Bakker Bedrijfswagens!

Bakker Bedrijfswagens is met twintig vestigingen één van de grootste DAF dealers in Nederland. Als officieel DAF dealer hebben wij de hand kunnen leggen op een serie mooie DAF XF, XG en XG+ trucks die wij uit voorraad kunnen leveren. We vertellen u daar graag meer over.

Trek de aandacht met DAF Blikvangers

Blikvangers! Geen gestandaardiseerde witte trucks maar mooie configuraties in een uitvoering met hele gave kleuren. Deze DAF trucks zijn van alle luxe gemakken voorzien en hierin kom je goed voor de dag als chauffeur. Wij hebben zowel DAF 4x2 als 6x2 530pk full-options trekkers, in metallic kleuren, die wij op korte termijn aan u kunnen leveren!

daf ready to go blikvanger

daf ready to go
'Diverse Full-Options 'ready to go' trekkers in metallic kleuren leverbaar, zoals deze schitterende rode kleur!' 

Snel schakelen bij Bakker met VECTO trucks

VECTO! Bent u al op de hoogte van de aankomende CO2 differentiatie in de toll kosten vanaf eind dit jaar? Bakker Bedrijfswagens heeft al geschakeld. Benut deze kans en rijd op korte termijn in een DAF met een gunstige Co2 waarde waarmee u geld bespaard.

vecto

Over VECTO

VECTO is in de basis een rekentool waarmee de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik voor een bepaalde truck combinatie kan worden gesimuleerd, op basis van gegevens die de fabrikant invoert. Het kan gaan om voertuig specificaties, lading, brandstof en routes. Vanaf 1 December 2023 gaat de transportondernemer dit ook merken in de portemonnee. De Toll kosten zijn gewijzigd waarmee ook een Co2 differentiatie is gecreëerd. Dus concreet valt er voordeel te behalen als je een gunstige VECTO/Co2 waarde hebt op je nieuwe truck. Hier speelt Bakker Bedrijfswagens op in, met een serie speciaal geconfigureerde voorraad trucks. Doe daar uw voordeel mee.

daf ready to go

Advies op maat

Er is altijd een Bakker collega in de buurt om u verder te helpen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden over de aanschaf van een nieuwe truck. Momenteel hebben wij ook een aantrekkelijke aanbieding voor full service reparatie en onderhoud (399,- per maand) waar we u graag meer over vertellen.

  • De voorraad is beperkt, neem via onderstaande formulier contact met ons op voor meer informatie. 

Offerte aanvragen of meer informatie?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een andere vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.