Bestel een DAF met het Ultimate Package

DAF introduceert het Ultimate Package, bestaande uit een reeks aantrekkelijke opties waarmee de efficiency, de veiligheid en het comfort van de CF en XF nog verder worden verhoogd. Het optiepakket maakt van de CF en XF dé ultieme truck voor eigenaar en chauffeur. Voor vervoerders die kiezen voor maximale uptime en efficiency, is er zelfs het Ultimate+ Package.

  • Pakket: Ultimate Package
  • Pakket: Ultimate+ Package
  • Te bestellen op DAF CF en XF 
  • Aantrekkelijke pakketprijzen


Ultieme efficiency

Met het oog op optimale voertuigefficiency omvat het Ultimate Package allereerst een Battery Energy Management systeem. Dat monitort de conditie van de accu’s, belangrijk voor een zo hoog mogelijke voertuigbeschikbaarheid. Daarnaast is ook Tyre Pressure Monitoring standaard. Dat houdt doorlopend de bandenspanning in de gaten en levert een belangrijke bijdrage aan de hoogst mogelijke brandstofefficiency. Om diezelfde reden zijn de trucks bovendien standaard uitgerust met Predictive Cruise Control. Dat is een intelligent snelheidsregelsysteem dat tot 2 kilometer vooruit kijkt en de aandrijflijn zo veel mogelijk gebruik laat maken van kinetische energie. Het maakt brandstofbesparingen tot wel 4% mogelijk.

daf ultimate package xf

LED-verlichting voor nog meer veiligheid

Voor maximale zichtbaarheid en veiligheid zijn ook LED-koplampen en LED-achterlichten inbegrepen in het Ultimae Package. Die zorgen voor een hoge lichtopbrengst, kennen een laag energieverbruik en gaan levenslang mee.

Maximaal comfort

De cabines van DAF zijn al ongeëvenaard op het vlak van comfort: ze zijn ongekend ruim, ergonomisch onovertroffen en bieden de chauffeur onder meer de beste stoelen en het beste bed op de markt. Om het werk en leven van de man of vrouw achter het stuur nóg aangenamer te maken, omvat het Ultimate Package onder andere Climate Control. Daarnaast is ook Accessories Power Supply standaard. Deze 24 volt/40 ampère bevindt zich in de grote opbergkast boven de voorruit en is specifiek bedoeld om een magnetron op aan te sluiten.

daf ultimate package cf

Ultimate+ Package

Vervoerders die nog een stap verder willen gaan kiezen voor het Ultimate+ Package. Daarmee maximaliseren ze de efficiency van de truck én minimaliseren ze de total cost of ownership. Het pakket omvat DAF Connect, DAF’s online fleet management systeem dat real-time informatie geeft over trucks en chauffeurs. Die data helpt de voertuigbeschikbaarheid te verhogen, operationele kosten te verlagen en optimale logistieke efficiency te realiseren. Het Ultimate+ Package wordt ook geleverd met een DAF Multisupport Flex Care reparatie- en onderhoudscontract, wat de onverwachte kosten verlaagt en garandeert dat een truck altijd perfect onderhouden is.

*Aan de informatie en afbeeldingen, zoals die in deze actie worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. 

Offerte aanvragen of meer informatie?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een andere vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.