TRP Brandblussers bij Bakker Bedrijfswagens

  • Nu bij ons uit voorraad leverbaar!
  • TRP brandblussers van 3kg, 6kg en 9kg in het programma.
  • Gecertificeerd volgens de Richtlijn Drukapparatuur 97/23/EG
  • Brandwerendheidsklasse: 13A, 89B, C
  • Geleverd met steun

    brandblusser België TRP bakker bedrijfswagens

 

Voldoe aan de Belgische wetgeving

Alle motorvoertuigen, ook niet-Belgisch gekentekende, dienen te zijn voorzien van een brandblusser. Aan boord van elk voertuig met een maximaal toegestane massa van meer dan 7,5 ton moet zich een brandblusser van 3 kilogram bevinden. Een bijkomende brandblusser met hetzelfde gewicht moet aan boord zijn van voertuigen die gebruikt worden om een aanhangwagen te trekken met een toegelaten maximumgewicht van meer dan 2,5 ton, die brandblusser mag ook in de aanhangwagen geplaatst worden.

Kortom, een combinatie trekker met oplegger of vrachtwagen met aanhangwagen moet in het bezit zijn van twee brandblussers van 3 kilogram. Bij transport van gevaarlijke goederen moet er een brandblusser van 3 kilogram en een brandblusser van 9 kilogram aanwezig zijn. De brandblussers moeten op een steun staan en op een in het oog vallende en gemakkelijk te bereiken plek zijn aangebracht. Tenminste één brandblusser moet zich binnen het bereik van de bestuurder bevinden. 'Bron TLN.'

trp brandblusser België vrachtwagen

*Prijzen zijn maximum prijzen en exclusief BTW. Ruim op voorraad bij Bakker Bedrijfswagens, neem contact met ons op voor meer informatie. Wij behouden ons het recht voor om de prijzen, teksten, afbeeldingen en modellen te wijzigen. Drukfouten voorbehouden. Aanbiedingen zijn geldig tot en met 30-09-2023.

Offerte aanvragen of meer informatie?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een andere vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.