Actie: gratis DAF updates beschikbaar

Een software-update voor uw vrachtwagen draagt bij aan een optimaal gebruik van uw truck. Wanneer u een software-update laat uitvoeren wordt de kans op bugs en onterechte storingsmeldingen verkleind. Tevens wordt het inzicht in verbruik vergroot en krijgt u meer inzicht in de eigenschappen van uw truck. Op basis van het chassisnummer kunt u controleren of er updates beschikbaar zijn, klik hier.

Voorkom onnodige storingen

Indien u geen software-update laat uitvoeren dan levert dit niet gelijk een acuut probleem op. Door de uitvoering van de update neemt de kans af op onnodige en onterechte storingen. Wacht u te lang met een software-update dan kan dit synchronisatieproblemen veroorzaken. We willen u daarom adviseren om dit in de gaten te houden. 

Combineer een update met een onderhoudsbeurt

Wanneer u een update laat uitvoeren dan is het van belang dat deze goed wordt uitgelezen. Door de software-update te laten uitvoeren door uw DAF-dealer dan bent u verzekerd dat de juiste software wordt toegepast. De update kunt u ook combineren met een onderhoudsbeurt. Zo kunt u efficiënt omgaan met u tijd en kunnen wij u optimaal verder helpen.

Actie: software-update DAF trucks

Offerte aanvragen of meer informatie?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een andere vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.