Bakker Bedrijfswagens beste leerbedrijf van Gelderland
vr jul 19

Bakker Bedrijfswagens beste leerbedrijf van Gelderland

Geen categorie

Begin juli maakte SBB de provinciale winnaars bekend van de verkiezing beste leerbedrijf en beste praktijkopleider 2019. Bakker Bedrijfswagens Scherpenzeel is de trotse winnaar van de titel beste leerbedrijf van Gelderland! De provinciale winnaars strijden nu verder om de landelijke titel.

Praktijkonderwijs is onmisbaar

Voor de 500.000 mbo-studenten in ons land is het leren in de praktijk een onmisbaar deel van hun opleiding. Om het belang daarvan te onderstrepen, heeft het ministerie van OCW al in 1996 de verkiezing beste leerbedrijf ingesteld. Sinds 2009 krijgt ook de beste praktijkopleider een prijs.

Tot en met 30 april 2019 kon iedereen leerbedrijven en praktijkopleiders voordragen voor de prestigieuze prijzen. Alle voordrachten werden beoordeeld en ingedeeld naar sector en provincie, om uiteindelijk tot één beste leerbedrijf en één beste praktijkopleider te komen.

Uit een recordaantal van 1.600 voordrachten heeft de jury per provincie voor elke sector een winnend leerbedrijf en een winnende praktijkopleider uitgeroepen.

Door voor de titel beste leerbedrijf van Nederland!

Bakker bedrijfswagens investeert in leerlingen middels de Bakker Academy. Via deze academy kunnen we leerling-monteurs nog gerichter opleiden tot het hoogste niveau. We zijn dus niet alleen in Scherpenzeel actief voor onze leerlingen. Sonja van de Burgwal van Bakker Bedrijfswagens: “We zijn ontzettend trots en blij op deze titel. We hebben ons de laatste jaren ingespannen om Bakker Bedrijfswagens als leerbedrijf op de kaart te zetten, dit werpt nu duidelijk zijn vruchten af. Deze prijs is daarom welverdiend en gaan nu voor de hoofdprijs!”

Maandag 18 november organiseren SBB en de MBO Raad de Dag van het mbo. Hier worden de landelijke winnaars van de verkiezing beste leerbedrijf en beste praktijkopleider bekendgemaakt.

Delen
© 2020 Bakker Bedrijfswagens
Realisatie door Zeker Zichtbaar