do okt 10

Bakker Bedrijfswagens neemt activiteiten van Ginkel Trucks over

Nieuws

Bakker Bedrijfswagens – onderdeel van de Bakker Groep – heeft op 10 oktober de voormalige Van Ginkel Trucks vestigingen in Ederveen en Utrecht overgenomen. Een significant deel van het personeel van deze vestigingen dat door het faillissement van Van Ginkel Trucks geen baan meer had is door Bakker Bedrijfswagens in dienst genomen. Bij Bakker Bedrijfswagens zijn na de overname 250 medewerkers in dienst.

Bakker Bedrijfswagens is naast leverancier van DAF Trucks ook leverancier van Iveco Daily en Fiat Professional. Bakker Bedrijfswagens bedient met haar uitgebreide netwerk het hele verzorgingsgebied Midden- en Oost Nederland. Het netwerk omvat vanaf 10 oktober de locaties in Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Doetinchem, Duiven, Ederveen, Harderwijk, Nijkerk, Scherpenzeel, Utrecht en Winterswijk.

Met de uitbreiding in Ederveen en Utrecht haalt Bakker Bedrijfswagens specialistische kennis in huis op het gebied van Off-Road voertuigen, waaronder Ginaf. Deze activiteiten zullen uiteraard worden doorgezet en verder uitgebreid.

Bakker Bedrijfswagens is onderdeel van het familiebedrijf Bakker Groep. De Bakker Groep heeft naast de Bedrijfswagendivisie een Logistieke divisie werkzaam in Warehousing, Distributie en Transport van food in een temperatuurrange van vries tot geconditioneerd. De Bakker Groep is actief in Nederland met vestigingen in Zeewolde, Tilburg en Heerenveen.

Delen
© 2020 Bakker Bedrijfswagens
Realisatie door Zeker Zichtbaar