Bakker Bedrijfswagens - Bedrijfswagens

Bedrijfswagens

Bakker Bedrijfswagens bestaat uit een twaalftal vestigingen verspreid over Midden- en Oost Nederland. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Bakker Groep en houdt zich als bedrijfswagenspecialist bezig met verkoop, reparatie en onderhoud, schadeherstel en verhuur van merken als DAF, GINAF, Iveco en Fiat Professional.

Merken

IVECO

Als internationale speler in de wereld van transport, is IVECO een toonaangevend bedrijf op het vlak van ontwikkeling, productie, verkoop en onderhoud van een uitgebreid gamma lichte, middelzware en zware bedrijfsvoertuigen.

FIAT Professional

FIAT Professional richt zich op de verkoop van lichte bedrijfswagens. De bestelwagens van FIAT Professional zijn ontworpen om lage bedrijfskosten te combineren met een maximum aan rendement.

Gebruikte voertuigen

Op zoek naar een betrouwbare, gebruikte bedrijfswagen? Dan bent u bij Bakker Bedrijfswagens aan het juiste adres. Wij beschikken over een aantal betrouwbare, zo goed als nieuwe bedrijfswagens, klaar voor gebruik.

Elke gebruikte bedrijfswagen wordt aangeboden met garantie. Bekijk ons ruime aanbod of laat u overtuigen tijdens een proefrit!

Waarom onderhoud bij Bakker Bedrijfswagens?

  • Jarenlange ervaring in onderhoud en reparatie van bedrijfsvoertuigen voor de transport branche
  • Toepassing van originele merk-onderdelen met de eventuele keuze voor een alternatieve lijn TRP
  • Hoge mate van technische kennis en ervaring bij onze technici
  • Voor elk merk speciale hoogwaardige diagnoseapparatuur aanwezig

Reparatie & onderhoudscontract

Met een reparatie- en onderhoudscontract kunt u alle kosten dekken voor service, onderhoud en reparatie door maandelijks een vast overeengekomen bedrag te betalen. Afhankelijk van het voertuigtype en de opties, de inzet, het jaarkilometrage en de contractduur berekenen wij een tarief voor u op maat. Passend bij uw eisen en wensen stellen wij het contract in overleg met u samen. Niet alleen bedrijfswagens maar ook getrokken materiaal, laadkleppen, koelmachines, opbouwen, e.d. nemen wij in contract.

Ook bestaande wagenparken kunnen wij volledig voor u beheren, zowel met een gesloten als open calculatie.

24-uurs Service

Laat uw truck, trailer of bedrijfswagen het afweten, maar moet u met spoed ergens naar toe? Dit kan af en toe voorkomen en dan wilt u niet dat het transport stil ligt. De meeste van onze vestigingen hanteren ruime openingstijden waardoor wij een groot deel van de dag direct bereikbaar zijn voor het uitvoeren van werkzaamheden aan voertuigen.

Afspraak maken?

Wij helpen je graag op weg

Met 12 vestigingen verspreid over Midden- en Oost Nederland zitten we altijd bij u in de buurt! Kijk snel verder voor de contactmogelijkheden en een overzicht van al onze vestigingen.

© 2021 Bakker Bedrijfswagens
Realisatie door Zeker Zichtbaar