City Turn Assist Retrofit Kits 2020
ma mei 25

City Turn Assist Retrofit Kits 2020

Actie

Veiligheidsfuncties die de chauffeur waarschuwen voor objecten en kwetsbare weggebruikers in de dode hoek zijn een actueler onderwerp dan ooit. Wanneer het voertuig een bocht maakt, helpt een Turn Assistant systeem bij het voorkomen van een ongeval. Zo krijgt de chauffeur zichtbare en hoorbare signalen wanneer een aanrijding dreigt.

City_Turn_Assist

Per 1 april 2020 is in Oostenrijk een wetgeving ingevoerd die stelt dat voertuigen >7,5 ton zonder Turn Assistant systeem de stad Wenen niet meer mogen betreden. Per 1 januari 2021 zal de handhaving op deze wetgeving gaan starten, zodat uw klanten die op Wenen rijden tijd hebben om de nodige voorbereidingen te treffen. De vereisten om te voldoen aan deze wetgeving zijn als volgt:

  • Detecteer kwetsbare weggebruikers
  • Dek minimaal de vereiste gevarenzone af
  • Systeem werkt tijdens het maken van een bocht naar rechts en snelheid < 30 km/u
  • Waarschuw de chauffeur met zichtbare en hoorbare signalen

City Turn assist kit

Wanneer naast de radar in de detectiezone een bewegend object wordt gedetecteerd dat een potentieel botsingsgevaar vormt, waarschuwt het systeem de chauffeur voor het dreigende gevaar, zodat deze actie kan ondernemen.

Turn Assist Kits

Waarschuwingen worden weergegeven op een LED-display op de A-stijl in de cabine aan bijrijderszijde. Er kunnen geluidssignalen worden gegeven wanneer de richtingaanwijzer rechts is ingeschakeld.

City Turn Assist

Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met uw Bakker Bedrijfswagens vestiging of uw Parts accountmanager.

Delen
© 2021 Bakker Bedrijfswagens
Realisatie door Zeker Zichtbaar