DAF Trucks

DAF

Onze DAF trucks bieden de beste oplossing op maat voor elke toepassing. Ontwikkeld voor maximale efficiency, optimale betrouwbaarheid en het hoogste chauffeurscomfort.

DAF start toekomst met Nieuwe Generatie XF, XG en XG+

De Europese Commissie heeft nieuwe regelgeving voor afmetingen en gewichten voor vrachtwagencombinaties in het leven geroepen om grenzen te verleggen op het gebied van de reductie van emissies (CO2), alsook op het gebied van verkeersveiligheid en chauffeurscomfort. DAF is de eerste Europese truckfabrikant die een nieuwe generatie vrachtwagens introduceert met een zeer aantrekkelijke en aerodynamische vormgeving, die het resultaat is van de extra vrijheid die de nieuwe regelgeving biedt. De Nieuwe Generatie XF, XG en XG+ zijn toonaangevend in efficiency, veiligheid en chauffeurscomfort.

Alternatieve grondstoffen en aandrijflijnen

Mondiale CO2-uitstoot en lokale luchtkwaliteit – het zijn maatschappelijke thema’s die ons allemaal aangaan. Dus ook DAF. Daarom ontwikkelen en beproeven we tal van bestaande en nieuwe technologische oplossingen op weg naar een nog schoner en duurzamer wegtransport. Eén ding staat vast: elke transporttoepassing vereist een eigen benadering.

De XF, CF en LF

Elke transporttoepassing kent zijn eigen specifieke eisen. Daarom is iedere DAF truck uniek. Op klantenorder gebouwd met een ruime keuze aan cabines, chassis, aandrijflijnen en asconfiguraties en met de laagste operationele kosten per kilometer in de industrie, uitstekende transport efficiency en een optimaal comfort voor de bestuurder. Bij efficiënt transport gaat het om meer dan alleen de perfecte truck. Daarom biedt DAF een totale transportoplossing aan. Achter DAF staat een professioneel netwerk van dealers. Zij helpen u bij de keuze van het juiste voertuig, regelen de financiering en houden uw wagenpark in perfecte conditie.

Used Trucks

Op zoek naar een betrouwbare, gebruikte truck? Dan bent u bij Bakker Bedrijfswagens aan het juiste adres. Wij beschikken over een aantal betrouwbare, zo goed als nieuwe trucks, klaar voor gebruik.

Wij zijn niet de enige aanbieder van gebruikte DAF trucks. Wel zijn wij de enige aanbieder bij wie u kunt rekenen op de service van de gehele DAF organisatie. First Choice is het DAF label voor jonge gebruikte DAF trucks, exclusief aangeboden door de DAF dealers in Europa.

Blijf op de hoogte

Alle
Actie
DAF
Nieuws
© 2021 Bakker Bedrijfswagens
Realisatie door Zeker Zichtbaar