Fiat professional range

Fiat Professional

Dankzij het uitgebreide gamma Fiat Bedrijfswagens kunnen we tegemoet komen aan de meest uiteenlopende mobiliteitsvragen en transportbehoeften.

Fiat bedrijfswagens

U ontvangt standaard twee jaar garantie op elke Fiat bedrijfswagen, zonder kilometerbeperking en we maken gebruik van originele onderdelen voor onderhoud en reparatie van uw Fiat bedrijfswagen. Uw Fiat bedrijfswagen financieren, verzekeren of voorzien van extra garantie? Wij bieden specifieke oplossingen om het u zo eenvoudig mogelijk te maken.

Voorraad

Bakker Bedrijfswagens is officieel Fiat Professional dealer en heeft ruim 100 nieuwe Fiat Bedrijfswagens uit voorraad leverbaar tegen actieprijzen.

  • Profiteer van actieprijzen
  • Flexibele lease mogelijkheden
  • Inruilen is geen probleem

Gebruik het filter om te zoeken in de voorraad. Neem contact met ons op voor meer informatie, een proefrit of een vrijblijvende offerte.

Alle
Actie
DAF
Nieuws

Leasen

Wanneer u een Fiat Bedrijfswagen bij ons wilt aanschaffen, kunt u er ook voor kiezen om deze te leasen. U betaalt dan niet in één keer een groot bedrag, maar maandelijks een vast bedrag. Hierdoor houdt u ruimte over voor andere belangrijke investeringen.

Financial Lease bedrijfswagens
De meest voorkomende leasevorm is Financial Lease. Dit is een zakelijke leasevorm, waarmee u een bedrijfswagen kunt aanschaffen voor uw onderneming. De aankoopsom van de bedrijfswagen wordt door de bank gefinancierd, maar u bent als koper wel direct de economische eigenaar van de bedrijfswagen. Na de lease periode is de bedrijfswagen eigendom van uw onderneming.

Operational Lease bedrijfswagens
Bij de leasevorm Operational Lease ‘huurt’ u een zakelijke bedrijfswagen. Bij deze vorm van lease is de leasemaatschappij de eigenaar van de bedrijfswagens en is de leasemaatschappij verantwoordelijk voor zaken als onderhoud en verzekering. U als ondernemer betaalt maandelijks een lease bedrag met rente. Na de lease periode is de bedrijfswagen eigendom van de leasemaatschappij.

Afspraak maken of meer informatie over deze dienst?
Wilt u een afspraak maken of heeft u een andere vraag? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

© 2021 Bakker Bedrijfswagens
Realisatie door Zeker Zichtbaar