DAF CF Electric
Offerte aanvragen

DAF CF Electric

CF Electric veelzijdig in gebruik

De DAF CF staat bekend als een allround voertuig en de CF Electric is al net zo veelzijdig. U kunt de truck afnemen als 2-assige trekker, maar is ook leverbaar als 3-assige bakwagen. De truck is geschikt in de stad om bijvoorbeeld te leveren aan supermarkten. De truck kan ook toegepast worden om afval op te halen in woonwijken. 

DAF CF electric
elektrische daf trekker

Slechts binnen 75 minuten volledig opgeladen

Het voertuig heeft een elektromotor van 210 kW tot wel een piekvermogen van 240 kW. De actieradius van de CF Electric is wel 200 kilometer. Door het gebruik van een slimme rittenplanning en het tussentijds opladen van uw accu tijdens het laden en lossen, kunt u uw CF Electric optimaal 24-uur per dag inzetten. Heeft u uw accu leeggereden dan kunt u met een snellader uw accu in slechts 75 minuten volledig opgeladen. 

De remmen van de CF Electric werken als generator

Bij het remmen werkt de elektromotor als een generator. Dit houdt in dat er energie wordt geproduceerd voor opslag in de accu's, terwijl het voertuig wordt vertraagd. 

De CF Electric heeft drie regeneratieve remniveaus, die worden geregeld met een stuurkolomhendel, vergelijkbaar met een intarder op een dieseltruck. Dit draagt bij aan een grotere actieradius en vermindert remslijtage.

Meer informatie, proefrit of offerte aanvragen?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw keuze

DAF CF Electric
elektrische daf cf