DAF CF

De DAF CF is robuust, sterk en efficiënt en daarmee een veelzijdige allrounder. Regionaal, nationaal of internationaal transport. Vlak asfalt of ruw terrein. De DAF CF-serie voelt zich overal thuis. De DAF CF onderscheidt zich in:

  • PACCAR-motoren leveren een toonaangevend vermogen
  • Hoogwaardige versnellingsbakken, welke zorgen voor uitstekende manoeuvreerbaarheid
  • Van bouw tot distributie biedt de DAF CF een oplossing op maat voor elke transporttoepassing
DAF CF op ruw terrein
DAF CF op vlakke ondergrond

Sterke punten DAF CF

  • Toonaangevend fleetmanagementsysteem
  • Onderhoudsintervallen zijn verlengd tot maar liefst 200.000 kilometer
  • Laagste brandstofverbruik in zijn klasse

DAF CF stijlvol in zijn soort

De DAF CF heeft een tal van design-elementen die de CF zeer aantrekkelijk maken. Ofwel een visitekaartje voor uw onderneming. Zo biedt het onderste inzetstuk bij de bumper een premium uitstraling. Is de zonneklep vormgegeven voor betere aerodynamische eigenschappen en een lager brandstofgebruik. Bevat de DAF CF een praktisch boven paneel, waar ruimte is voor uw logo. Ook het interieur ziet er goed uit en is comfortabel, mede door het ultra lage geluidsniveau. Tevens heeft de DAF CF uitstekende interieurverlichting, comfortabele klimaatregeling en verplaatsbare schakelaars. Dit maakt de DAF CF een prettige werk- en leefomgeving voor de chauffeur. 

DAF CF zeer efficiënt in gebruik

Door een hoger koppel bij lagere toerentallen, in combinatie met geoptimaliseerde aandrijflijnen, efficiënte achterassen, geavanceerde elektronica en aerodynamische verbeteringen, resulteren in een lager brandstofgebruik van 7% op lange ritten. Via het fleetmanagementsysteem biedt DAF Connect heldere informatie over de locatie, brandstofverbruik, gereden kilometers van het voertuig. Met dit systeem optimaliseert u de voertuigbeschikbaarheid, reduceert u de operationele kosten, verhoogt u de logistieke efficiency en vergroot u hiermee de winstgevendheid per kilometer.

Doordachte chassis van DAF CF is van topklasse

Dankzij de toepassing van hoogwaardige staalsoorten is het zowel sterkt als licht. Componenten kunnen geheel naar uw wensen aan het chassis worden bevestigd. Zo is er voldoende ruimte voor montage van pompen, kraansteunpoten of grote brandstoftanks. De veelzijdigheid van de CF wordt verder vergroot door een uitgebreid programma aan opbouwbevestigingsmogelijkheden. Door de toepassing van de elektrische geregelde luchtvering (ECAS) wordt de luchtdruk in de luchtbalgen uitstekend beheerst. Hiermee wordt de voertuigstabiliteit gegarandeerd, met name bij het laden en lossen. De elektrische gestuurde naloopas biedt een groot voordeel voor zowel trekkers als bakwagens. Het verbetert de manoeuvreerbaarheid en biedt minimale wrijvingsverliezen. 

DAF CF truck
DAF CF is robuust, sterk en efficiënt

Meer informatie, proefrit of offerte aanvragen?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw keuze

DAF CF
DAF CF voorkant