DAF XF

De DAF XF is de overtreffende trap voor transport over lange afstanden. De DAF XF onderscheid zich in:

  • Nieuwste generatie TraXon-versnellingsbakken
  • Krachtige multi-torque PACCAR-motoren
  • Luchtgeleiders rond wielkasten om de aerodynamische eigenschappen te optimaliseren
  • Luxueuze interieur, het is hiermee een geweldige plek om te werken, wonen en te slapen, vanwege de grote binnenruimte
DAF XF op de weg
DAF XF op ruwe ondergrond

Sterke punten DAF XF

  • Optimaal chauffeurscomfort
  • Ongekende brandstofefficiency
  • Door de ontwerpelementen de meest opvallende truck op de weg

Met de DAF XF kunt u besparen

Door een hoger koppel bij lagere toerentallen in combinatie met geoptimaliseerde aandrijflijnen, zeer efficiënte achterassen, geavanceerde elektronica en aerodynamische verbeteringen, resulteren in lager brandstofverbruik tot 7% op lange ritten. Daarmee kunt u op jaarbasis duizenden euro’s besparen. Door een ultracompact systeem voor nabehandeling van uitlaatgassen levert dit 50 kg gewichtsbesparing op. Ook de aanpassingen in de het chassis en motoren dragen hieraan bij. De DAF XF heeft onderhoudsintervallen van eenmaal per jaar onderhoud en kunnen oplopen tot maar liefst 200.000 kilometer. Tevens bevat de DAF XF een fleetmanagementsysteem. De DAF connect geeft inzicht in de prestatie van de chauffeur van uw voertuig. Met DAF Connet optimaliseert de voertuigbeschikbaarheid, reduceert de operationele kosten, verhoogt de logistieke efficiency en vergroot hiermee de winstgevendheid per kilometer.

DAF XF biedt optimaal comfort

Zowel het exterieur als het interieur biedt optimaal comfort en is hiermee een opvallende truck op de weg. Kijkend naar het exterieur heeft het tal van elementen die bijdragen aan de uitstekende aerodynamica die uw transportefficiëntie ten goed komen. Voorbeelden hiervan zijn de zonneklep, de grillerooster, onderste inzetstuk bumper, maar ook de luchtgeleiding. Die de overgang tussen grille en cabine verbeteren. Het interieur is zo ruim opgezet dat deze uitermate geschikt is voor lange afstanden. Het biedt een optimaal chauffeurscomfort. Deze werk- en woonplek is zeker 6 sterren waard. Zo bevat het klimaatregelsysteem een stand ventilatie, stand verwarming met timer, restwarmte en automatische recirculatie. Deze kan zelfs worden bediend vanaf het bedieningspaneel in de achterwand. Dit is slechts een greep van de vele voordelen die de DAF XF biedt.

DAF XF is de optimale truck voor uw taak

Of u nu een 2-, 3- of 4-assige truck nodig heeft, enkel of dubbel aangedreven, er is altijd een DAF XF die perfect aansluit op uw behoeften. De DAF XF heeft een unieke silent-versie, zeer geschikt wanneer er in omgevingen strikte geluidsnormen worden gehanteerd. Afhankelijk van de asconfiguratie is een gewichtsreductie van tot maar liefst 125 kg gerealiseerd. De naloopas heeft een uiterst nauwkeurig elektrohydraulisch besturingssysteem dat continu de optimale stuurhoek voor de wielen van de achteras berekent.

DAF XF truck
DAF XF, zeer geschikt voor lange afstanden

Meer informatie, proefrit of offerte aanvragen?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw keuze

DAF XF
DAF XF voorkant