Vanafprijs

€ 12.095

Laadlengte tot

2,17 M

Laad volume tot

5,40 M³

Vermogen tot

120 PK

Fiat Doblò Cargo

Een Fiat Doblò kopen?

Met het uitgebreide en veelzijdige aanbod biedt de Doblò Cargo een pasklaar antwoord op al uw eisen of behoeften. De Fiat Doblò is hiermee gemaakt om meer werk te verzetten. De Doblò Cargo onderscheid zich in:

  • Rechthoekig gevormde laadruimte
  • Grote praktische deurhandgrepen
  • Achterdeuren die te openen zijn tot wel 180 graden met brede schuifdeuren
Fiat Doblò Cargo op de weg
Fiat Doblò Cargo bij uw Fiat dealer

Sterke punten Fiat Doblò Cargo

  • Grote laadcapaciteit
  • Handige opbergruimtes
  • Efficiënte benutting beschikbare ruimte
  • Geluidsisolatie voor optimaal werkklimaat

Gemaakt om meer werk te verzetten

De Fiat Doblò heeft slimme, functionele oplossingen als een rechthoekige gevormde laadruimte, grote, praktische deurhandgrepen en achterdeuren die tot wel 180 graden zijn te openen, met brede schuifdeuren. De cabine onderscheidt zich door een overzichtelijke inrichting en efficiënte benutting van de beschikbare ruimte. Het dashboard bevat verschillende handige opbergruimtes, waaronder een afsluitbaar kastje dat plaats biedt aan een 10-inch tablet. Door de toepassing van geluidsisolatie wordt er een optimaal werkklimaat gecreëerd.

Veiligheid Fiat Doblò

Door zijn geavanceerde bi-link wielophanging, efficiënte versnellingsbak en brede motoren aanbod is de Fiat Doblò geschikt voor zowel in de stad als de voor lange afstanden. Bijkomend voordeel van de Fiat Doblò is dat deze een laag brandstopverbruik heeft. Fiat Doblò is standaard uitgerust met geavanceerd elektronische voorzieningen, waaronder een ABS-remsysteem, ESC elektrische stabiliteitsregeling met automatische tractieregeling en Hill-Holder. Daarnaast beschikt hij optioneel over TPMS, een systeem dat constant de bandenspanning bewaakt. Ook zijn een brandpreventiesysteem (FPS), frontairbag en zijairbags optioneel verkrijgbaar om de veiligheidsuitrusting compleet te maken.

Fiat doblo
Fiat Doblò Cargo geschikt voor in de stad en lange afstanden

Fiat Doblò Maxi en Work Up

De Fiat Doblò is leverbaar in verschillende maten. Zo kunt u meer laadruimte creëren met de Doblò Cargo Maxi. Met 35 cm extra lengte biedt de Cargo Maxi extra laadvolume. Heeft u extra ruimte nodig in de hoogte. Dan is dit mogelijk met de Doblò Cargo met hoog dak. Deze heeft een laadruimte die 25 cm hoger is en 0,6 m3 groter. De Doblò Work Up heeft een extra groot laadvermogen, kan moeiteloos door smalle straatjes en met een maximaal aanhangergewicht van 1450 kg. De totale oppervlakte van de laadbak van 4,3 m2 biedt plaats voor drie europallets of 33 fruitkratten. Oftewel de Fiat Doblò kan worden getransformeerd voor allerlei specifieke toepassingen. Denk hierbij aan een koelwagen, pick-up, kipper of zelfs een kleine camper.

Meer informatie, proefrit of offerte aanvragen?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw keuze

Fiat Doblò Cargo
Fiat Doblò Cargo voorkant