Vanafprijs

€ 12.305

Laad volume tot

2,80 M³

Vermogen tot

95 PK

Fiat Fiorino

Op zoek naar een kleine bestelbus?

De Fiat Fiorino is een brok dynamiek. Compact en wendbaar als hij is, komt hij overal. De kleine bestelbus is dan ook gebouwd voor de stad en is ideaal voor het van deur tot deur bezorgen van pakketten en andere klussen.  De Fiat onderscheid zich in:

  • Zijn compacte afmetingen, waardoor u soepel door het drukke stadsverkeer rijdt
  • Brede zijschuifdeuren met forse verticale handgrepen
  • Ergonomisch interieur met volop opbergmogelijkheden
Fiat Fiorino voorkant
Fiat Fiorino op de weg

Sterke punten van de kleine bestelbus

  • Ideaal voor stedelijk gebruik
  • Ergonomisch interieur
  • Ruime laadruimte
  • Milieubewust karakter

Fiat Fiorino laadruimte

De Fiat Fiorino combineert zijn stijlvolle uiterlijk met een regelmatig gevormde, veelzijdige laadruimte met een inhoud tot wel 2,5 m3. Deze is eenvoudig toegankelijk via twee asymmetrische achterdeuren (40/60) die tot 180 graden kunnen worden geopend en een brede zijschuifdeur aan de zijkant. Een tweede schuifdeur is al naar gelang de modeluitvoering standaard of optioneel leverbaar. Verder kenmerkt de Fiorino zich door zijn moderne en dynamische styling. De voorbumper en grille geven hem een geheel eigen look. De hoge positie van de koplampen zorgen voor een voortreffelijke lichtopbrengst en beschermd ook nog eens tegen parkeerschade.

fiat fiorino bestelbus
Fiat Fiorino compact en wendbaar

Veiligheid Fiat Fiorino

Veiligheid is uiteraard een eerste vereiste wanneer u dagelijks de weg op moet. De veiligheid van de Fiat Fiorino wordt gewaarborgd door het uitgebreide standaard pakket, optionele veiligheidsvoorzieningen en rijassistentiesystemen. Onder het standaard pakket valt onder meer een ABS -remsysteem, ESC stabiliteitsregeling, HBA hydraulische remassistentie en Hill Holder.

Meer informatie, proefrit of offerte aanvragen?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw keuze

Fiat Fiorino
Fiat Fiorino