Vanafprijs

€ 17.635

Laadlengte tot

2,95 M

Laad volume tot

8,60 M³

Vermogen tot

170 PK

Fiat Talento

Een Fiat Talento kopen?

De Fiat Talento is een multi-talent voor iedere professional. De Talento heeft een grote variëteit aan modelvarianten en heeft een compleet aanbod aan specifieke oplossingen en accessoires. De Talento onderscheid zich in:

  • Markante design
  • Viewplus-spiegel, extra spiegel op zonneklep aan bijrijderszijde, die de dode hoek verkleint en zijdelingse zicht verbetert
  • Functionele werkplek door de middelste stoel om te zetten als werkblad
Fiat Talento zijkant
Fiat Talent voorkant

Sterke punten Fiat Talento

  • Euro 6-dieselmotoren
  • Compact formaat
  • Viewplus-spiegel, achteruitrijcamera, parkeersensoren
  • Laadvermogen tot wel 1,25 ton en een doorlaadruimte van 3,75 meter

Fiat Talento interieur

De korte motorkap loopt vrijwel naadloos over in de grote, schuin geplaatste voorruit. Dit geeft de voorzijde van de Talento een brede en stoere aanblik. De rechthoekige vorm aan de achterzijde, komt ten goede aan de laadcapaciteit. Door zijn compacte formaat is de Fiat Talento ook zeer geschikt voor gebruik in en om de stad. Naast het opvallende model, biedt het interieur een perfecte ruimte om te werken. Zo kan de bijrijdersbank omgezet worden als werkblad met smartphone- en tablethouder.

Veiligheid Talento

De Fiat Talento biedt een tal van technologische oplossingen, waardoor u nog veiliger de weg op kunt. Zo is de Talento voorzien van parkeersensoren en een achteruitrijcamera. En is ook voorzien van een viewplus-spiegel. Dit is een extra spiegel op de zonneklop aan de bijrijderszijde die de dode hoek verkleint en het zijdelingse zicht verbetert. Ook is de Talento voorzien van een Antiblokkeersysteem (ABS) met elektronische remkrachtverdeling (EBD) en hydraulische remassistentie (HBA). Door de aanwezigheid van Traction+ worden situaties met weinig grip verbeterd. De Hill Holder houdt bij het omhoog rijden op een helling het voortuig nog even geremd, zodat u de handrem niet gelijk hoeft te gebruiken.

Fiat Talento dubbele cabine

De Fiat Talento heeft als voordeel dat deze een dubbele cabine bevat, waardoor er voldoende ruimte is om meerdere personeelsleden in te vervoeren, met extra gereedschappen en materiaal dat ze nodig hebben. De Talento biedt keuze in verschillende dakhoogtes, twee lengtes en twee wielbasisvarianten. Tot slot kan de Talento geleverd worden op maat, waardoor deze leverbaar is in bijvoorbeeld platformchassis met cabine, koelopbouw of met modulair opbergsysteem.

Meer informatie, proefrit of offerte aanvragen?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw keuze

Fiat Talento
Fiat Talento