Bakker Bedrijfswagens - Over Bakker

Over Bakker Bedrijfswagens

Bakker Bedrijfswagens bestaat uit een twaalftal vestigingen verspreid over Midden- en Oost Nederland. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Bakker Groep en houdt zich als bedrijfswagenspecialist bezig met verkoop, reparatie en onderhoud, schadeherstel en verhuur van merken als DAF, GINAF, Iveco en Fiat Professional.

Met bedrijfswagen(dealer)vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn (twee locaties), Barneveld, Doetinchem, Duiven, Ederveen, Harderwijk, Nijkerk, Scherpenzeel, Utrecht en Winterswijk is Bakker Bedrijfswagens een van de grotere DAF dealers in Nederland. Tevens is onze organisatie officieel dealer van de merken GINAF, FIAT Professional en IVECO (Daily), zijn we een officiële servicelocatie voor WELGRO mengvoeder opbouwen en –opleggers.

Daarnaast leveren en servicen wij met een officiële status Carrier Transicold producten en verzorgen wij de service aan touringcars en bussen. In de meeste van onze vestigingen zijn medewerkers aanwezig voor specifiek onderhoud en reparaties aan campers.

Bakker Academy

Onze mensen zijn onze kracht en maken het verschil, daar zijn we trots op! Niet voor niets hebben we daarom onze eigen Academy. Onze leerling-monteurs krijgen, naast hun reguliere (BBL) opleiding, les van onze ervaren leermeesters. Zo krijgen onderwerpen extra aandacht en ondersteunen we onze mensen om hen op het gewenste niveau te krijgen.

Het gaat niet alleen om het aanleren van kennis van onze techniek. We willen ook meer synergie. Het is nuttig en leuk als onze leerlingen van de diverse vestigingen ervaringen met elkaar uitwisselen.

Werken bij Bakker Bedrijfswagens

Werken bij Bakker Bedrijfswagens is werken bij een hele fijne club. Werken met prachtige technieken en volop kansen om je te ontwikkelen. Blije medewerkers zorgen voor blije klanten. Versterk de Bakker familie en kom bij ons werken!

© 2021 Bakker Bedrijfswagens
Realisatie door Zeker Zichtbaar