Bakker Academy

Bakker Academy

Onze mensen zijn onze kracht en maken het verschil, daar zijn we trots op! Niet voor niets hebben we daarom onze eigen Bakker Academy. Onze (leerling) monteurs krijgen, naast hun reguliere (BBL) opleiding, les van onze ervaren leermeesters en soms van gastdocenten.

Onze visie is om onze mensen zo goed mogelijk door hun vakopleiding te helpen. Op deze manier krijgen onze mensen een zo goed mogelijke basis om aan de slag te gaan als ervaren bedrijfsautotechnici. Zo krijgen onderwerpen extra aandacht en ondersteunen we onze mensen om hen op het gewenste niveau te krijgen.

Aandacht en ruimte om te leren is wat het zo aantrekkelijk maakt om als leerling bij Bakker Bedrijfswagens aan de slag te gaan! Het gaat niet alleen om het aanleren van kennis van onze techniek, sociale vaardigheden vinden we minstens zo belangrijk!

We willen ten slotte meer synergie. Juist in onze Academy doen onze mensen kennis en vaardigheden op die ze anders niet zouden krijgen, ze hebben veelvuldig contact met collega’s van andere vestigingen en leren elkaar goed kennen.

Onze Bakker Academy is gevestigd in Apeldoorn en Ederveen. We hebben daar alle faciliteiten voor zowel theorie als praktijk. We zorgen telkens voor interessante lesstof om onze leerlingen te prikkelen. Incidenteel gebruiken we onze Bakker Academy om onze ervaren mensen aanvullend te trainen.

Werken bij Bakker Bedrijfswagens

Werken bij Bakker Bedrijfswagens is werken bij een hele fijne club. Werken met prachtige technieken en volop kansen om je te ontwikkelen. Blije medewerkers zorgen voor blije klanten. Versterk de Bakker familie en kom bij ons werken!

© 2021 Bakker Bedrijfswagens
Realisatie door Zeker Zichtbaar