Bakker Bedrijfswagens - Service en onderhoud

Service & onderhoud

Bakker Bedrijfswagens ontzorgt volledig op het gebied van reparatie, onderhoud en garantie. Bakker Bedrijfswagens biedt een totaalconcept op het gebied van transport en mobiliteit. Niet alleen kunnen we u dankzij onze jarenlange ervaring en branchekennis een optimaal advies geven bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen. Ook weten we wat het aan kostbare tijd – en dus geld – kost, als uw auto onverhoopt toch stil komt te staan.

Waarom Bakker Bedrijfswagens?

  • Ruime voorraad bedrijfswagens
  • Nieuw en occasions
  • Standaard & maatwerkoplossingen
  • Reparatie, onderhoud en APK
  • Een 24/7 nooddienst
  • Advies van leasing en verzekeren

Reparatie & onderhoudscontract

Met een reparatie- en onderhoudscontract kunt u alle kosten dekken voor service, onderhoud en reparatie door maandelijks een vast overeengekomen bedrag te betalen. Afhankelijk van het voertuigtype en de opties, de inzet, het jaarkilometrage en de contractduur berekenen wij een tarief voor u op maat. Passend bij uw eisen en wensen stellen wij het contract in overleg met u samen. Niet alleen bedrijfswagens maar ook getrokken materiaal, laadkleppen, koelmachines, opbouwen, e.d. nemen wij in contract.

Ook bestaande wagenparken kunnen wij volledig voor u beheren, zowel met een gesloten als open calculatie.

Camperonderhoud

Hoe groot of klein uw volgende campervakantie ook is, iedereen wil onbezorgd en veilig op vakantie. Zorg dat uw camper weer in topconditie is voor de volgende trip en plan uw camperonderhoud bij een van onze vestigingen. Wij onderhouden uw camper met de grootste zorg.

DAF Webshop

De TRP catalogus is geïntegreerd in de DAF Webshop zodat u snel TRP onderdelen voor trucks en trailers kan vinden en bij elk DAF nummer ziet u direct een TRP alternatief en verwante onderdelen.

De DAF Webshop verwijst ook naar eventuele referenties van leveranciers voor alle beschikbare DAF en TRP onderdelen, zo vind u altijd de juiste oplossing.

Met 1 klik besteld u de juiste onderdelen direct bij Bakker Bedrijfswagens. De webshop is altijd en overal beschikbaar, ook op alle mobiele apparaten.

DAF Voertuig Upgrades

Optimale inzetbaarheid van uw voertuigen is onze hoogste prioriteit. DAF heeft dan ook regelmatig gratis upgrades voor uw voertuig beschikbaar.

Via onderstaande link kunt u eenvoudig controleren of er een upgrade beschikbaar is voor uw DAF truck. U voert hier de laatste acht tekens van uw chassisnummer in, bijvoorbeeld OE653688. U vindt het chassisnummer aan de binnenkant van het portier of in de portiersponning.

Used parts

Op zoek naar een onderdeel voor een van uw trucks? Bakker Bedrijfswagens heeft een groot aanbod aan nieuwe en gebruikte truckonderdelen. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook alle onderdelen voor u bestellen.

24-uurs Service

Laat uw truck, trailer of bedrijfswagen het afweten, maar moet u met spoed ergens naar toe? Dit kan af en toe voorkomen en dan wilt u niet dat het transport stil ligt. De meeste van onze vestigingen hanteren ruime openingstijden waardoor wij een groot deel van de dag direct bereikbaar zijn voor het uitvoeren van werkzaamheden aan voertuigen.

Afspraak maken?

Wij helpen je graag verder op weg

Met 12 vestigingen verspreid over Midden- en Oost Nederland zitten we altijd bij u in de buurt! Kijk snel verder voor de contactmogelijkheden en een overzicht van al onze vestigingen.

© 2021 Bakker Bedrijfswagens
Realisatie door Zeker Zichtbaar