Bakker Bedrijfswagens - Service en onderhoud

Service & onderhoud

Bakker Bedrijfswagens ontzorgt volledig op het gebied van reparatie, onderhoud en garantie. Bakker Bedrijfswagens biedt een totaalconcept op het gebied van transport en mobiliteit. Niet alleen kunnen we u dankzij onze jarenlange ervaring en branchekennis een optimaal advies geven bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen. Ook weten we wat het aan kostbare tijd – en dus geld – kost, als uw auto onverhoopt toch stil komt te staan.

Waarom Bakker Bedrijfswagens?

  • Ruime voorraad bedrijfswagens
  • Nieuw en occasions
  • Standaard & maatwerkoplossingen
  • Reparatie, onderhoud en APK
  • Een 24/7 nooddienst
  • Advies van leasing en verzekeren

Reparatie & onderhoudscontract

Met een reparatie- en onderhoudscontract kunt u alle kosten dekken voor service, onderhoud en reparatie door maandelijks een vast overeengekomen bedrag te betalen. Afhankelijk van het voertuigtype en de opties, de inzet, het jaarkilometrage en de contractduur berekenen wij een tarief voor u op maat. Passend bij uw eisen en wensen stellen wij het contract in overleg met u samen. Niet alleen bedrijfswagens maar ook getrokken materiaal, laadkleppen, koelmachines, opbouwen, e.d. nemen wij in contract.

Ook bestaande wagenparken kunnen wij volledig voor u beheren, zowel met een gesloten als open calculatie.

Camperonderhoud

Hoe groot of klein uw volgende campervakantie ook is, iedereen wil onbezorgd en veilig op vakantie. Zorg dat uw camper weer in topconditie is voor de volgende trip en plan uw camperonderhoud bij een van onze vestigingen. Wij onderhouden uw camper met de grootste zorg.

Used parts

Op zoek naar een onderdeel voor een van uw trucks? Bakker Bedrijfswagens heeft een groot aanbod aan nieuwe en gebruikte truckonderdelen. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook alle onderdelen voor u bestellen.

Welgro Service Partner

Bakker Bedrijfswagens Scherpenzeel is officieel Welgro Service Partner. De werkplaats is optimaal uitgerust en bemand. Hierdoor kunnen alle merken, typen en uitvoeringen van bulkwagens en blowers voor het transport van veevoeders, meelproducten, granulaten, granen en poedervormige vulstoffen vakkundig, snel en veilig worden onderhouden, gerepareerd en gereviseerd.

Daarnaast zorgt het Welgro Service Center in Scherpenzeel voor het razendsnel aanleveren van reservedelen voor bulkwagens en bijbehorende pompinstallaties, waar ze zich ook in Nederland bevinden. Dit is mogelijk omdat de vestiging een WELGRO 24-uurs Servicedienst biedt en op locatie reparaties verzorgt met een hiervoor speciaal ingerichte servicewagen.

DAF Voertuig Upgrades

Optimale inzetbaarheid van uw voertuigen is onze hoogste prioriteit. DAF heeft dan ook regelmatig gratis upgrades voor uw voertuig beschikbaar.

Via onderstaande link kunt u eenvoudig controleren of er een upgrade beschikbaar is voor uw DAF truck. U voert hier de laatste acht tekens van uw chassisnummer in, bijvoorbeeld OE653688. U vindt het chassisnummer aan de binnenkant van het portier of in de portiersponning.

Laadkleppenservice

Laadkleppen worden vaak intensief gebruikt en zijn daardoor onderhevig aan slijtage. Bij onvoldoende onderhoud kan een defect leiden tot vertraging of erger, de veiligheid kan in gevaar komen. Bovendien moeten laadkleppen volgens de Arbo-wet minimaal éénmaal per jaar gekeurd worden.

Bij Bakker Bedrijfswagens kunt u terecht voor uw hydraulische en elektrische laadkleppen/-liften. Bakker Bedrijfswagens is erkend en gecertificeerd en heeft het BOVAG laadkleppen keurmerk. Wij leveren service, onderhoud en verzorgen de periodieke keuringen voor alle gangbare merken en typen laadkleppen. Als registratie voor u als werkgever leveren wij volgens het keurmerk van de BOVAG via afmeld- keuringsformulieren en een sticker met een individueel keuringsnummer op de laadklep.

Carrier Transicold

Bakker Bedrijfswagens Nijkerk is officieel dealer van Carrier Transicold. Wij maken deel uit van het officiële landelijk gecertificeerde dealernet.

Onze gecertificeerde en getrainde monteurs verzorgen reparaties, onderhoud en installatie van Carrier Koelmotoren. Daarnaast kunnen wij door onze servicebus ook deze diensten aanbieden op een andere locatie dan de vestiging Nijkerk. Denk hierbij aan een andere Bakker Bedrijfswagenslocatie of bij de klant.

Buiten regulier onderhoud en reparatie bieden wij F-gas/STEK keuringen, temperatuurverificatie, data-analyse, FRC-keuringen en natuurlijk advies en verkoop van nieuwe aggregaten.

Naast deze diensten die wij gedurende onze ruime openingstijden verzorgen, staan wij 24/7 met een speciale nooddienstbus klaar voor onze klanten.

Toll Collect Service Partner

Toll Collect heeft als dienstverlener in opdracht van de Duitse Bondsregering een tolsysteem ontwikkeld, dat het tarief proportioneel berekend en Maut heft aan de hand van de afgelegde deeltrajecten. Voor vrachtvervoer door Duitsland is de tolheffing (Maut) verplicht voor voertuigen boven de 12 ton.

Een On Board Unit (OBU) is de meest efficiënte manier voor betaling van de Maut. Vanuit onze vestigingen in Barneveld en Doetinchem kunnen wij als Service Partner van Toll Collect, de levering, montage en reparatie van deze OBU’s verzorgen.

Heeft u vragen over bijvoorbeeld het aanvragen van uw voertuigkaart, voor de inbouw -, reparatie of uitbouw van de Mautkast dan kunt u contact opnemen met onze vestigingen.

Chauffeurstraining

De chauffeur speelt een belangrijke rol bij het behalen van de hoogst mogelijke voertuigefficiency. De trainingen van de DAF Driver Academy helpen de chauffeur brandstof te besparen door nog beter te anticiperen op verkeerssituaties. Het resultaat: lagere bedrijfskosten en maximale voertuigbeschikbaarheid. De trainingen van DAF Academy helpen uw chauffeur het beste uit de truck te halen en minstens 3 – 5% brandstof te besparen!

Deze trainingsdag wordt verzorgd door een voor ons verzorgingsgebied geselecteerde en gecertificeerde DAF Verkeersschool Partner. Deze training volgt naar aanleiding van de aanschaf en de ingebruikname van uw nieuw DAF EURO 6 –chassis. De training wordt in principe verzorgd op een DAF Euro 6 lesvoertuig van de verkeersschool partner omdat het voertuig voorzien moet zijn van een goedgekeurde 3e zitplaats.

Veiligheidskeuringen

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

Iedere vestiging van Bakker Bedrijfswagens is een officieel erkend keuringsstation en bij ons kunt u terecht voor de verplichte APK keuringen van al uw voertuigen en getrokken materieel.

Keuren tot twee maanden vooraf
U kunt uw voertuig tot twee maanden vóór de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oude vervaldatum, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, wordt naar gelang met 1 of 2 jaar verlengd. Laat u uw voertuig meer dan twee maanden voor de APK-vervaldatum keuren, dan krijgt uw voertuig een nieuwe APK-vervaldatum.

DAF Webshop

De TRP catalogus is geïntegreerd in de DAF Webshop zodat u snel TRP onderdelen voor trucks en trailers kan vinden en bij elk DAF nummer ziet u direct een TRP alternatief en verwante onderdelen.

De DAF Webshop verwijst ook naar eventuele referenties van leveranciers voor alle beschikbare DAF en TRP onderdelen, zo vind u altijd de juiste oplossing.

Met 1 klik besteld u de juiste onderdelen direct bij Bakker Bedrijfswagens. De webshop is altijd en overal beschikbaar, ook op alle mobiele apparaten.

Touringcar & Bus Service

p onze vestiging in Barneveld verzorgen wij onderhoud en reparatie aan diverse merken en uitvoeringen van touringcars en bussen (Coach & Bus). U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote reparaties. Onze garages zijn van alle mogelijke apparatuur voorzien waardoor we nagenoeg elk soort onderhoud of herstel aan uw touringcar of bus voor u kunnen verrichten.

We kunnen een overzichtelijke prijsopgave vooraf maken, maar indien gewenst kunnen wij u ook een reparatie- en onderhoudscontract aanbieden. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

24-uurs Service

Laat uw truck, trailer of bedrijfswagen het afweten, maar moet u met spoed ergens naar toe? Dit kan af en toe voorkomen en dan wilt u niet dat het transport stil ligt. De meeste van onze vestigingen hanteren ruime openingstijden waardoor wij een groot deel van de dag direct bereikbaar zijn voor het uitvoeren van werkzaamheden aan voertuigen.

Afspraak maken?

Wij helpen je graag verder op weg

Met 12 vestigingen verspreid over Midden- en Oost Nederland zitten we altijd bij u in de buurt! Kijk snel verder voor de contactmogelijkheden en een overzicht van al onze vestigingen.

© 2021 Bakker Bedrijfswagens
Realisatie door Zeker Zichtbaar