Bakker Bedrijfswagens - 24-uurs Service

24-uurs Service

Laat uw truck, trailer of bedrijfswagen het afweten, maar moet u met spoed ergens naar toe? Dit kan af en toe voorkomen en dan wilt u niet dat het transport stil ligt. De meeste van onze vestigingen hanteren ruime openingstijden waardoor wij een groot deel van de dag direct bereikbaar zijn voor het uitvoeren van werkzaamheden aan voertuigen.

Op alle vestigingen is het juiste gereedschap en de vakkennis aanwezig om deze werkzaamheden conform de strenge criteria van de fabrikant uit te voeren. Overigens geldt voor de werkzaamheden tijdens de avondopenstelling géén afwijkend tarief en/of toeslag.

Bij een stranding buiten de regio of buiten de genoemde werktijden, treedt direct de 24-uur service van desbetreffende merken in werking.

24h DAF International Truck Service

Het DAF-dealernetwerk wordt Europees ingezet voor de reparatie van voertuigen, en de eigen thuisdealer van de klant blijft hierbij betrokken. Dit garandeert de aanwezigheid van de meest actuele kennis, het gebruik van de juiste onderdelen en een snelle service.

Indien uw chauffeur strandt door pech, wordt hij bij het bellen van het centrale nummer direct doorverbonden met een van de operators. In bijna alle gevallen is hulp in de eigen taal mogelijk. Een database stelt de DAF ITS operator in staat om snel te bepalen welke DAF-servicevestiging zich het dichtst bij het gestrande voertuig bevindt. Ook wordt contact opgenomen met de eigen thuisdealer (die het voertuig gewoonlijk onderhoudt), om hem te informeren over de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. De specifieke details van het voertuig in kwestie zijn snel bekend, en er wordt een betalingsgarantie voor de kosten van de uit te voeren reparatie of levering geregeld; hierdoor wordt de extra zorg van de chauffeur voor de financiële afhandeling in een onbekend land weggenomen.

Fiat Professional

Voor uw FIAT Professional is de strandingservice landelijk geregeld va de ANWB. Om hulp in te schakelen buiten onze openingstijden kunt u contact opnemen via de telefoonnummers:

Ciao Fiat: 00800 – 34280000
Fiat Campers: 00800 – 34281111

24h Iveco ASSISTANCE NON-STOP

Bij pech met uw voertuig buiten onze openingstijden kunt u IVECO Assistance Non-Stop op drie manieren bereiken:

1. Door het bellen van het gratis telefoonnummer (00 800 022 6072).

2. Door gebruik van het on-board IVECONNECT telematicasysteem of DAILY BUSINESS UP, met slechts een klik op het touchscreen kunt u contact opnemen met Assistance Non-Stop. Het systeem verzendt automatisch de positie en bedrijfsgegevens van uw voertuig.

3. met behulp van de IVECO Non-Stop app.

Vanuit het Customer Center wordt onze dienstdoende monteur ingeschakeld om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

let op: voor interventie via dit Customer Center worden door IVECO kosten in rekening gebracht)

Waarom onderhoud bij Bakker Bedrijfswagens?

  • Jarenlange ervaring in onderhoud en reparatie van bedrijfsvoertuigen voor de transport branche
  • Toepassing van originele merk-onderdelen met de eventuele keuze voor een alternatieve lijn TRP
  • Hoge mate van technische kennis en ervaring bij onze technici
  • Voor elk merk speciale hoogwaardige diagnoseapparatuur aanwezig

Afspraak maken?

Wij helpen je graag op weg

Met 12 vestigingen verspreid over Midden- en Oost Nederland zitten we altijd bij u in de buurt! Kijk snel verder voor de contactmogelijkheden en een overzicht van al onze vestigingen.

© 2021 Bakker Bedrijfswagens
Realisatie door Zeker Zichtbaar