Bakker Bedrijfswagens - Reparatie & onderhoudscontract

Reparatie & onderhoudscontract

Met onze reparatie- en onderhoudscontracten en wagenparkbeheer is maximale beschikbaarheid van uw wagenpark gegarandeerd tegen vooraf vastgestelde tarieven en voorwaarden.

Met een reparatie- en onderhoudscontract kunt u alle kosten dekken voor service, onderhoud en reparatie door maandelijks een vast overeengekomen bedrag te betalen. Afhankelijk van het voertuigtype en de opties, de inzet, het jaarkilometrage en de contractduur berekenen wij een tarief voor u op maat. Passend bij uw eisen en wensen stellen wij het contract in overleg met u samen. Niet alleen bedrijfswagens maar ook getrokken materiaal, laadkleppen, koelmachines, opbouwen, e.d. nemen wij in contract.

Ook bestaande wagenparken kunnen wij volledig voor u beheren, zowel met een gesloten als open calculatie.

De voordelen voor u:

  • Gegarandeerd voorgeschreven onderhoud en reparaties
  • U bepaalt in overleg met ons wat u in het contract wilt vastleggen
  • Meer financiële zekerheid: geen onverwachte uitgaven meer
  • U ontvangt slechts één factuur voor alle afgesproken diensten

 

Vraag vrijblijvend naar onze tarieven en voorwaarden en wij maken een voorstel voor u op maat!

Bakker Bedrijfswagens

U wilt kunnen en blijven vertrouwen op uw bedrijfswagens. Met de reparatie- en onderhoudscontracten van Bakker Bedrijfswagens vergroot u de betrouwbaarheid van uw wagenpark.

Bakker Bedrijfswagens biedt onderhoudscontracten voor het tijdig garanderen en waarborgen van voorgeschreven onderhoud. U kunt kiezen uit diverse contractvormen:

 

Reparatie- en onderhoudscontract

Dit contract biedt volledige dekking van alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw voertuig (chassis en cabine) gedurende een afgesproken looptijd en jaarkilometrage voor een vooraf afgesproken tarief.

Onze reparatie- en onderhoudscontracten zijn inclusief APK, tachograaf ijking, ITS hulp bij strandingen en opties af fabriek. Het is mogelijk om dekking voor opbouw, laadklep, koelmotor, banden en accessoires in het contract op te nemen.

Onze reparatie- en onderhoudscontracten worden op maat gemaakt om deze aan te laten sluiten op uw wensen.

Jaarlijkse indexering, kilometerverrekening en eventueel bijstelling van contractinhoud maken deel uit van elk contract.

ROFLEX Contract

Het ROFLEX contract van Bakker Bedrijfswagens combineert de voordelen van het gesloten Reparatie- en onderhoudscontract met kortings- en tariefafspraken.

In het ROFLEX contract leggen we samen de tarieven en kortingen vast. Van hieruit berekenen we de jaarbudgetten per voertuig. Bij overschrijding of onderschrijding van dit budget per voertuig wordt er jaarlijks per cluster voertuigen berekend.

 

OnderhoudsPakket DAF

Dit contract biedt volledige dekking van alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw voertuig (chassis en cabine) gedurende een afgesproken looptijd en jaarkilometrage voor een vooraf afgesproken tarief.

Het OnderhoudsPakket is inclusief APK, tachograaf ijking. Dit OnderhoudsPakket is exclusief ITS hulp bij strandingen, reparaties en vervanging van slijtagedelen.

Het OnderhoudsPakket wordt op maat gemaakt om deze aan te laten sluiten op uw wensen.

Afspraak maken?

Wij helpen je graag op weg

Met 12 vestigingen verspreid over Midden- en Oost Nederland zitten we altijd bij u in de buurt! Kijk snel verder voor de contactmogelijkheden en een overzicht van al onze vestigingen.

© 2020 Bakker Bedrijfswagens
Realisatie door Zeker Zichtbaar