Bakker Bedrijfswagens - Trucks

Trucks

Bakker Bedrijfswagens bestaat uit een twaalftal vestigingen verspreid over Midden- en Oost Nederland. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Bakker Groep en houdt zich als bedrijfswagenspecialist bezig met verkoop, reparatie en onderhoud, schadeherstel en verhuur van merken als DAF, GINAF, Iveco en Fiat Professional.

Merken

DAF

DAF Trucks NV is een van de grootste fabrikanten van vrachtwagens in Europa en is onderdeel van PACCAR Inc. In het jaar 2015 produceerde het bedrijf in Eindhoven zelfs de miljoenste DAF Truck!

Bakker Bedrijfswagens beschikt altijd over een grote voorraad nieuwe en tweedehands DAF trucks.

GINAF Trucks

GINAF Trucks is van origine een familiebedrijf dat sinds de jaren zeventig een nauwe samenwerking kent met DAF.

GINAF maakt trucks op maat. Voor het middel-tot ultrazware segment van de bouwsector en voor het container- en tanktransport levert GINAF de asconfiguraties van 4×2 tot 10×8 zoals de klant die wenst.

Gebruikte voertuigen

Op zoek naar een betrouwbare, gebruikte truck? Dan bent u bij Bakker Bedrijfswagens aan het juiste adres. Wij beschikken over een aantal betrouwbare, zo goed als nieuwe trucks, klaar voor gebruik.

Wat biedt Bakker Used Trucks u?

Wij zijn niet de enige aanbieder van gebruikte DAF trucks. Wel zijn wij de enige aanbieder bij wie u kunt rekenen op de service van de gehele DAF organisatie.

First Choice is het DAF label voor jonge gebruikte DAF trucks, exclusief aangeboden door de DAF dealers in Europa. DAF voertuigen met het First Choice label zijn jonger dan vijf jaar, hebben minder dan 500.000 kilometer op de klok en zijn van binnen en buiten compleet nagekeken. Bovendien heeft elke First Choice truck zes maanden garantie op de aandrijflijn, oftewel First Choice Care.

Verhuur & lease

Een transportvraag laat zich niet sturen en maakt tijdelijke inzet van extra materieel soms noodzakelijk. Ook tijdens het reguliere periodiek onderhoud is het vaak gewenst transport te kunnen blijven uitvoeren. Extra beschikbare transportcapaciteit is dan een welkome aanvulling.

Als multi-merkendealer beschikt Bakker Bedrijfswagens over een uitgebreide eigen vloot (vervangende) voertuigen die op huurbasis beschikbaar zijn voor zakelijke relaties.

Waarom onderhoud bij Bakker Bedrijfswagens?

  • Jarenlange ervaring in onderhoud en reparatie van bedrijfsvoertuigen voor de transport branche
  • Toepassing van originele merk-onderdelen met de eventuele keuze voor een alternatieve lijn TRP
  • Hoge mate van technische kennis en ervaring bij onze technici
  • Voor elk merk speciale hoogwaardige diagnoseapparatuur aanwezig

Reparatie & onderhoudscontract

Met een reparatie- en onderhoudscontract kunt u alle kosten dekken voor service, onderhoud en reparatie door maandelijks een vast overeengekomen bedrag te betalen. Afhankelijk van het voertuigtype en de opties, de inzet, het jaarkilometrage en de contractduur berekenen wij een tarief voor u op maat. Passend bij uw eisen en wensen stellen wij het contract in overleg met u samen. Niet alleen bedrijfswagens maar ook getrokken materiaal, laadkleppen, koelmachines, opbouwen, e.d. nemen wij in contract.

Ook bestaande wagenparken kunnen wij volledig voor u beheren, zowel met een gesloten als open calculatie.

24-uurs Service

Laat uw truck, trailer of bedrijfswagen het afweten, maar moet u met spoed ergens naar toe? Dit kan af en toe voorkomen en dan wilt u niet dat het transport stil ligt. De meeste van onze vestigingen hanteren ruime openingstijden waardoor wij een groot deel van de dag direct bereikbaar zijn voor het uitvoeren van werkzaamheden aan voertuigen.

Afspraak maken?

Wij helpen je graag op weg

Met 12 vestigingen verspreid over Midden- en Oost Nederland zitten we altijd bij u in de buurt! Kijk snel verder voor de contactmogelijkheden en een overzicht van al onze vestigingen.

© 2021 Bakker Bedrijfswagens
Realisatie door Zeker Zichtbaar