Maak een gratis account aan voor de DAF Webshop

Via de knop 'gratis account aanmaken' kunt u zelf op de website van DAF een gratis account aanvragen voor de DAF webshop. Zorg ervoor dat u bij de dealer kiest voor de juiste vestiging van Bakker Bedrijfswagens waar u zaken mee wil doen. Na het aanvragen van een account zullen wij contact met u opnemen, het account bevestigen en u voorzien van extra informatie over het gebruik van de webshop. We werken graag met u samen om u op een snelle manier te voorzien van o.a. DAF, PACCAR en TRP onderdelen voor uw trucks en trailers.  

daf webshop dealer

'Zorg ervoor dat u bij dealer de juiste vestiging van Bakker Bedrijfswagens selecteert.'

Hulp nodig bij het aanmaken van een webshop account?

Als u eerst meer informatie wil of als u hulp nodig heeft bij het aanmaken van een gratis account voor de DAF webshop dan kunt u ons via onderstaande formulier een bericht sturen. Na het invullen van het formulier zullen wij contact met u opnemen en begeleiden bij het aanmaken van een account. Wij zijn uw 'Partner in mobility' en helpen u graag verder. Wereldwijd zijn er al meer dan 7000 transport gerelateerde bedrijven die gebruik maken van de webshop.  

Offerte aanvragen of meer informatie?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een andere vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.