DAF vrachtwagen huren bij Bakker Bedrijfswagens Rental

Tijdelijk behoefte aan extra transportcapaciteit? Heeft u door een klantvraag of nieuw project extra voertuigen nodig? Daarvoor biedt Bakker Bedrijfswagens Rental altijd een passende oplossing. Wij hebben een uitgebreid wagenpark met nieuwe DAF trekkers en DAF bakwagens die u kunt huren voor een bepaalde periode.

Bakker Bedrijfswagens Rental ontzorgt, u krijgt beschikking over het nieuwste materiaal en u weet precies wat u per week of maand kwijt bent. Hierdoor heeft u geen zorgen en kunt u zich volledig focussen op transport.  

DAF huren Bakker Bedrijfswagens Rental

DAF verhuur aanbod, complete voertuigen

Wij verhuren standaard DAF trekkers maar ook DAF trekkers die uitgerust zijn met hydrauliek, blowers of ADR. Daarbij is ook aan een REMA- of Clang-stekker gedacht. Alle DAF trucks die wij verhuren zijn voorzien van Duitse en Belgische mautkasten. Veel van uw vervoerbehoeftes kunnen wij in voorzien zodat u zorgeloos kunt rijden.   

Tarieven DAF vrachtwagen verhuur

type uitvoering *per dag langere periode

DAF XD/LF  

Bakwagen € 185,-  op aanvraag

DAF XF (Euro 6) 4x2

Standaard € 185,- op aanvraag

DAF XF (Euro 6) 4x2

Hydrauliek € 199,- op aanvraag

DAF XF/CF (Euro 6) 4x2

Blower € 205,- op aanvraag

DAF XD 4x2

Standaard € 189,- op aanvraag

DAF XG 4x2

Standaard € 199,- op aanvraag

DAF XF/XG NGD 4x2

Hydrauliek € 205,- op aanvraag

DAF XF/XG NGD 4x2

Blower € 215,- op aanvraag


*De getoonde prijs is de huurprijs per dag. Deze prijs is op basis van 500 vrije kilometers per dag en 25 cent per meer gereden kilometer, behalve bij een bakwagen, een bakwagen is op basis van 400 vrij kilometers per dag en 25 cent per meer gereden kilometer. De getoonde bedragen zijn exclusief BTW. Neem contact met ons op voor een offerte voor een langere huurperiode, vul onderstaande formulier in.

Waar haal ik mijn gehuurde DAF op?

Bakker Bedrijfswagens Rental maakt deel uit van Bakker Bedrijfswagens, de DAF-dealer van Noord-, Midden- en Oost-Nederland. U kunt uw gehuurde DAF ophalen bij één van onze twintig vestigingslocaties. Dit gebeurt altijd in overleg en dat kan ook op afwijkende tijden zoals 's avonds of op zaterdag. Als de nood hoog is kunnen we in overleg het gehuurde voertuig, tegen een vergoeding, brengen bij u op locatie.    

daf huren in nederland

Voorwaarden verhuur Bakker Bedrijfswagens Rental

Huurprijzen zijn inclusief verzekering, wegenbelasting en eurovignet. Voor verhuur op lange termijn, prijs op aanvraag. Onze rental afdeling wordt vanuit onze vestiging in Apeldoorn en Hoogeveen gecoördineerd. Voor de volledige huurvoorwaarden en het huren van een voertuig kunt u via onderstaande contact formulier contact met ons opnemen.

*Aan de informatie en afbeeldingen, zoals die op deze pagina worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. 

Afspraak maken of meer informatie over deze dienst?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een andere vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.