DAF vrachtwagen huren bij Bakker Bedrijfswagens Truck Rental

Een transportvraag laat zich niet sturen en maakt tijdelijke inzet van extra materieel soms noodzakelijk. Ook tijdens het reguliere periodiek onderhoud is het vaak gewenst transport te kunnen blijven uitvoeren. Extra beschikbare transportcapaciteit is dan een welkome aanvulling.

Als multi-merkendealer beschikt Bakker Bedrijfswagens Rental over een uitgebreide eigen vloot (vervangende) voertuigen die op huurbasis beschikbaar zijn voor zakelijke relaties.

U kunt bij Bakker Bedrijfswagens Rental een DAF truck huren voor elke gewenste looptijd. Van 1 dag tot een jaar en alles wat daar tussenin ligt. Wij gaan hierover graag het gesprek met u aan. 

Varianten verhuur DAF vloot

Een aantal van onze trekkers zijn uitgevoerd met een hydrauliekinstallatie, geschikt voor 'walking floor' en kipper transport. Ook voor een trekker met een bulkblower voor mengvoedertransport kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben we DAF LF bakwagens in de verhuurvloot, koelopbouw of laadbak, beide met laadkleppen. 

bakker bedrijfswagens truck rental

Tarieven DAF vrachtwagen verhuur

type uitvoering per dag langere periode

DAF XF 

Clang en rema € 175,-  op aanvraag

DAF XF

Hydrauliek € 185,- op aanvraag

DAF CF/XF

Bulkblower € 195,- op aanvraag

DAF LF

Koelopbouw en laadklep € 195,- op aanvraag

DAF LF

Laadbak en laadklep € 175,- op aanvraag


'De getoonde bedragen zijn exclusief BTW. Neem contact met ons op voor de huurvoorwaarden.'

Voorwaarden verhuur Bakker Bedrijfswagens Rental

Huurprijzen zijn inclusief verzekering, wegenbelasting en eurovignet. Voor verhuur op lange termijn, prijs op aanvraag. Onze verhuur afdeling wordt vanuit onze vestiging in Apeldoorn gecoördineerd. Voor de volledige huurvoorwaarden en het huren van een voertuig kunt u via onderstaande contact formulier contact met ons opnemen.

*Aan de informatie en afbeeldingen, zoals die op deze pagina worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. 

Afspraak maken of meer informatie over deze dienst?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een andere vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.