Jaarlijkse controle van uw airco

In uw airco verzamelen zich na al een korte tijd bacteriën. Daarom adviseren wij onze klanten om jaarlijks de airco te laten controleren en te reinigen. Hiermee beschermt u uw eigen gezondheid en blijft de cabine van uw truck of bedrijfswagen lekker fris. U kunt deze werkzaamheden laten uitvoeren gelijktijdig met de APK-keuring of voor de de zomer, zodat u met een frisse airco de zomer tegemoet gaat.

Houdt de lucht in uw voertuig gezond

Met de producten van TUNAP kunnen wij ervoor zorgen dat er een goede interieurhygiëne en gezonde lucht aanwezig is in uw voertuig. Het airco- of climate control systeem houdt de chauffeur fris in de zomer, warm in de winter en de ruiten vrij van condens. De lucht die uit de airco komt, wordt aangezogen van buiten. Daarmee worden ook deeltjes als stof, pollen, bacteriën en andere ongewenste zaken meegezogen.

Om het hele systeem schoon te houden bieden wij de Bakker Bedrijfswagens TUNAP service. Dus om astma, hooikoorts, luchtweginfecties, griep of verkoudheid te voorkomen raden wij aan om minstens eenmaal per jaar het aircosysteem volgens onze TUNAP Airco Well reinigingsmethode te laten behandelen. Plan dit eventueel in samen met de jaarlijkse APK of een beurt. 

Afspraak maken of meer informatie over deze dienst?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een andere vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.