Maak kennis met Bakker Bedrijfswagens

Bakker Bedrijfswagens bestaat uit twintig vestigingen verspreid over Midden- en Oost Nederland. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Bakker Groep en houdt zich als bedrijfswagenspecialist bezig met verkoop, reparatie en onderhoud, schadeherstel en verhuur van merken als DAF Trucks, GINAF Trucks, TATRA Trucks, IVECO Daily en Fiat Professional bedrijfswagens 

Iedere dag staan circa 500 gedreven werknemers voor u klaar. Vanuit Barneveld worden uiteenlopende werkzaamheden gecoördineerd. In Hoogeveen is een afdeling Techniek en een vestiging voor Schadeherstel en spuiterij. Voor onderhoud aan uw truck, bedrijfswagen of camper kunt u terecht bij één van onze werkplaatsen.

Uiteenlopende diensten van Bakker Bedrijfswagens

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende diensten. Zo kunnen wij voor iedere bedrijfswagen of vrachtwagen een gewenste oplegger of bovenbouw leveren, van hydraulische autolaadkranen tot tankopleggers, vanzelfsprekend gespoten in de bedrijfskleuren. In onze werkplaatsen kunt u onder meer terecht voor: 

  • Reparaties 
  • APK-keuringen
  • 24 uurs service
  • Onderdelen voor trucks en bedrijfswagens

 

Waar staan we voor

Een BAKKERIAAN ben je niet zomaar. We worden aangedreven door het besef dat we samen de klus klaren. We willen het elke dag een beetje beter en leuker doen, voor de klant, elkaar en onszelf. Het mee-denk-vermogen en toegankelijkheid zorgen ervoor dat we niet zomaar doen wat de klant of collega vraagt. We doorgronden wat hij / zij werkelijk nodig heeft. Zo gaan we niet alleen voor inspanning, maar ook voor resultaat. Dit zorgt ervoor dat we samen de klant op weg houden. Zodanig dat de klanten steeds bij ons terugkomen en ons durven aan te bevelen in hun netwerk.  Dat maakt ons trots en zet de fun in ons werk op vol vermogen.

Bakker Academy

Onze mensen zijn onze kracht en maken het verschil, daar zijn we trots op! Niet voor niets hebben we daarom onze eigen Academy. Onze leerling-monteurs krijgen, naast hun reguliere (BBL) opleiding, les van onze ervaren leermeesters. Zo krijgen onderwerpen extra aandacht en ondersteunen we onze mensen om hen op het gewenste niveau te krijgen. Het gaat niet alleen om het aanleren van kennis van onze techniek. We willen ook meer synergie. Het is nuttig en leuk als onze leerlingen van de diverse vestigingen ervaringen met elkaar uitwisselen. 

Bakker Academy

Werken bij Bakker

Werken bij Bakker Bedrijfswagens is werken bij een hele fijne club. Werken met prachtige technieken en volop kansen om je te ontwikkelen. Blije medewerkers zorgen voor blije klanten. Versterk de Bakker familie en kom bij ons werken! Bekijk hier onze vacatures.

Werken bij Bakker Bedrijfswagens