TRP Store Assen, Amersfoort en Apeldoorn

Als Bakker Bedrijfswagens begrijpen wij al generaties lang onze klanten, wanneer het gaat om de verkoop van bedrijfswagens, aftersales en parts. Wij willen voorop lopen door onze klanten meerwaarde te bieden met onze bestaande en nieuwe concepten. Met de opening van TRP Stores in Assen, Amersfoort en Apeldoorn willen wij deze meerwaarde bewijzen en u nog breder van dienst zijn. 

Onze TRP Stores zijn onderdeel van het TRP Store netwerk dat reeds actief is in meer dan 25 landen. Vanuit onze Bakker Bedrijfswagens vestigingen in Assen, Amersfoort en Apeldoorn bieden wij u uitgebreide service voor onderhoud van alle Truck- en Trailermerken en levering van alle benodigde onderdelen.      

'TRP Stores Bakker Bedrijfswagens'

Reparaties, onderhoud en onderdelen voor alle merken trucks en trailers

Wat uw wagenpark op dit moment nodig heeft aan onderdelen en onderhoud is slechts een momentopname. Niet alleen de samenstelling, maar ook de leeftijd van truckcombinaties verandert. Een TRP Store biedt u de keuze uit originele onderdelen van alle bekende merken, of alternatieven van de hoogste kwaliteit waaronder ons eigen merk TRP. Ons personeel voorziet u graag van advies, zodat u nog beter kunt bepalen wat het beste is voor uw materieel. 

In welke levensfase een truck of trailer zich ook bevindt, wij bieden een passende oplossing voor reparatie en onderhoud. Voertuigen worden naar behoefte van de klant onderhouden met originele A-merkonderdelen of alternatieve kwaliteitsonderdelen, zoals TRP. Wij doen er alles aan om uw voertuigen zo voordelig mogelijk op de weg te houden en streven naar een maximale inzetbaarheid van uw wagenpark. Ongeacht het merk van een truck of trailer kunt u tijdens de gehele levensduur van het voertuig bij ons terecht. 

trp-store-sent-waninge

Waarom kiest u voor de Parts & Service van een TRP Store? 

TRP Stores zijn onderdeel van PACCAR, wereldwijd één van de grootste producenten van Trucks en leidend in de levering en distributie van Truck en Trailer onderdelen. TRP delen voldoen aan de hoogste eisen en zijn intensief getest op OEM niveau en zijn TÜV gecertificeerd. PACCAR biedt voor haar eigen Truck merken, DAF, Kenworth en Peterbilt officiële fabrieksgarantie als het gaat om de montage van TRP delen, dit bewijst hun vertrouwen in de kwaliteit van het merk TRP. 

Bekijk HIER de TRP Catalogus en neem contact met ons op voor meer informatie.