Voordelen van de DAF webshop

De DAF webshop is een online platform waar u onderdelen kunt bestellen. Naast de originele DAF onderdelen vindt u er ook het complete TRP assortiment en duizenden reserveonderdelen van andere toonaangevende fabrikanten. Met meer dan 180.000 beschikbare onderdelen grijpt u niet snel mis.

Intelligente webshop

Het is een intelligente webshop met slimme innovaties. Het is bijvoorbeeld mogelijk om onderdelen te zoeken op basis van de kentekenplaat of het chassisnummer van uw DAF truck. In de webshop wordt een duidelijke voorraad administratie gehandhaafd en als een product niet op voorraad is, worden er alternatieven producten getoond. Ook is een directe ondersteuning van de DAF dealer mogelijk en wij kunnen rechtstreeks met de klant meekijken in het systeem. Op deze manier kunnen we samen de juiste onderdelen zoeken en direct voor u bestellen. 

Gratis een gebruikersaccount aanmaken

Wil u ook toegang krijgen tot de DAF webshop? Maak dan een gratis account aan. Bij het aanmaken van het account kunt u één van onze vestigingen selecteren als dichtstbijzijnde DAF dealer. Dit zorgt voor een vlotte en effectieve samenwerking. Momenteel maken er wereldwijd al meer dan 7000 klanten gebruik van de DAF webshop. 

Heeft u hulp nodig bij het aanmaken van een account of heeft u andere vragen over de DAF Webshop? Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. 

Afspraak maken of meer informatie over deze dienst?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een andere vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.