Camper onderhoud bij Bakker Bedrijfswagens

Voordat u aan het fantastische camper seizoen gaat beginnen, is het verstandig om camper onderhoud uit te laten voeren. Een controlebeurt van de camper door onze Fiat Professional service is een verstandige keuze. U wilt natuurlijk met een goed gevoel op reis gaan. Wij controleren de gehele camper op onvolkomenheden en eventuele defecten. Blijkt het dat er onvolkomenheden of defecten zijn dan komen wij met een passende oplossing. Camper onderhoud oplossingen in de vorm van reparaties en onderdelen hebben een garantie van 2 jaar.

  • *10% korting voor NKC leden 
  • APK keuring, onderhoudsbeurten en reparaties

camper onderhoud bakker bedrijfswagens

Camper onderhoud Noord-, Midden- en Oost-Nederland

Bakker Bedrijfswagens is officieel Fiat Professional en IVECO Daily dealer en voert camper reparatie uit in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Als Fiat Professional dealer hebben wij goede ervaring met het bekende Ducato camper chassis, maar in onze werkplaats is ruimte voor elke camper. Van buscamper tot integraalcamper.

Ons team van gespecialiseerde monteurs gaat met grote zorgvuldigheid te werk en begrijpt dat een camper als een tweede huis is voor de eigenaar. We hanteren een schoon werkbeleid en we hebben in onze werkplaatsen vaste schone werkplekken voor campers. Als u kiest voor camper onderhoud bij Bakker Bedrijfswagens dan kiest u voor een BOVAG-bedrijf. Dit betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. We zijn betrouwbaar en voeren op deskundige wijze ons werk uit.

(Let op: op locaties Ederveen, Doetinchem, Duiven en Scherpenzeel, Winterswijk en Hengelo voeren wij geen camper onderhoud uit).

Voordelen van camper reparatie bij Bakker Bedrijfswagens

Het voordeel is dat de camper comfortabel en veilig blijft. Door het goed onderhouden van de camper verlengt u de levensduur en blijft de inruilwaarde hoger. Echter het belangrijkste is dat u met een goed gevoel op reis gaat en dat de kans op pech onderweg aanzienlijk word verkleind. Profiteer nu ook van extra voordeel. Leden van de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) ontvangen bij Bakker Bedrijfswagens namelijk 10% korting op onderhoud voor zowel arbeid als onderdelen (met uitzondering van de Fiat Camper Care pakketten). Op vertoon van de lidmaatschapskaart wordt de korting verrekend.

  • Officieel Fiat Professional dealer
  • Speciale camper werkplekken
  • Twee jaar garantie op originele fiat onderdelen met bijhorende montage kosten (montage kosten alleen indien gemonteerd door een geautoriseerde fiat garage)
  • Ontvang een Fiat Pro Pas (hulp bij pech onderweg) bij een APK keuring


*10% NKC korting is niet geldig op de samengestelde Fiat Camper Care onderhoudspakketten. 

Afspraak maken of meer informatie over deze dienst?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een andere vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.