Breed assortiment aan Truck onderdelen

De duurzaamheid en kwaliteit van de onderdelen vormen de basis voor het goed functioneren van uw voertuig. Met onderdelen van mindere kwaliteit loopt u onnodig risico op snelle slijtage en defecten. Een bijkomend risico is de mogelijke uitval van uw truck. Wij bieden u een compleet assortiment onderdelen en accessoires met een lange levensduur. Deze zijn niet alleen perfect op uw voertuig afgestemd, maar worden ook met uitgebreide garantievoorwaarden geleverd en gemonteerd. Hierdoor bent u verzekerd dat uw voertuig niet alleen beter, maar ook langer presteert.

Originele DAF onderdelen

Alle DAF trucks voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, prestaties, bedrijfskosten en milieu. Dit geldt ook voor de originele DAF onderdelen. De precisie en hoogwaardige constructie van elk DAF onderdeel garandeert dat de werking van alle componenten perfect op elkaar aansluiten. Voor optimale prestaties, maximale veiligheid en levensduur wordt het gebruik van DAF onderdelen geadviseerd. Hierdoor blijft de DAF truck in topconditie met het beste rendement.

daf onderdelen

Originele PACCAR onderdelen

Hier gaat het om een compleet assortiment onderdelen gerelateerd aan de PACCAR motoren. Dit zijn de motoren die de DAF trucks hebben. Deze onderdelen zijn ontworpen volgens de strengste normen. Originele PACCAR onderdelen, gecombineerd met de nieuwste technieken, eerste klas materialen en een uitgebreide functionele integratie zorgen voor een grote betrouwbaarheid en een lange levensduur van uw PACCAR-motor.

paccar onderdelen

TRP Truck and Trailer Parts

Met TRP bieden wij een breed assortiment onderdelen en werkplaatsuitrusting voor alle merken trucks en trailers, ongeacht het bouwjaar. Elke werkplaats van Bakker Bedrijfswagens is tevens een TRP Parts verkooppunt. TRP onderdelen voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteitsnormen van het bedrijf. Alle producten worden onderworpen aan strenge testen en blootgesteld aan zware omstandigheden en voldoen hiermee aan de industrienormen. De onderdelen zijn beschikbaar voor de meest gangbare producten. Er worden constant nieuwe productlijnen toegevoegd aan het assortiment, die allemaal aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen voldoen als de bestaande producten. Wilt u meer informatie ontvangen over de TRP onderdelen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

TRP Parts


MAX Card. Eén kaart, enorm veel voordelen

De MAX Card geeft u voorrang. U hebt recht op speciale aanbiedingen van DAF en TRP-onderdelen. Dit zijn exclusieve aanbiedingen. Als MAX kaarthouder bent u altijd als een van de eersten op de hoogte van nieuwe producten, marktontwikkelingen en DAF-services. De MAX Card is gratis en biedt u vele voordelen. Registreer nu en vraag uw persoonlijke MAX Card aan. 

  • Ruim €1.000,- korting, nu activeren is meteen profiteren.
  • Meer trucks? Meer voordeel! Registreer al uw trucks en trailers voor maximaal voordeel.
  • Profiteer het hele jaar door van actuele aanbiedingen.
  • Exclusieve service en privileges, als MAX kaarthouder krijgt u meer.
  • Klik HIER om uw eigen MAX card aan te vragen

 

max card sent waninge