Truck uit voorraad kopen 

Wij zijn officieel DAF dealer en gespecialiseerd in de verkoop van DAF trucks. Om tegemoet te komen aan de vraag naar jong gebruikte trucks hebben wij deze trucks in ons aanbod opgenomen. Ons Used Truck Center is gevestigd in Barneveld, maar wij kunnen vanuit iedere vestiging zaken met u doen. Wij verkopen niet alleen jong gebruikte trucks uit voorraad, maar ook nieuwe DAF trucks. Met een ruime voorraad kunnen wij onze klanten snel bedienen.

Used Trucks Bakker Bedrijfswagens

DAF First Choice trucks    

In ons aanbod DAF Used Trucks kunt u ook kiezen voor de 'First Choice' selectie. Dit is een kwaliteitskeurmerk voor de allerbeste gebruikte DAF trucks, welke rijklaar zijn en 1 jaar garantie hebben.

Used Trucks DAF

Voor het kwaliteitskeurmerk ondergaat elke DAF Used truck een stevig examen. De DAF wordt gecontroleerd aan de hand van een  checklist met 200-punten, al deze punten moeten akkoord zijn. Het is een controle met zeer beperkte toleranties ten opzichte van de waarden, waarmee de truck is afgeleverd vanuit de fabriek. Met daarbij een nauwgezette visuele en technische inspectie.  

De 10 eisen van DAF First Choice

  1. Jonger dan 5 jaar
  2. Minder dan 600.000 kilometer op de teller
  3. Gedocumenteerde onderhoudshistorie
  4. Zo goed als nieuw
  5. Met keuringsrapport
  6. Geslaagd voor alle 200 punten DAF checklist
  7. Benodigd onderhoud en benodigde reparaties uitgevoerd
  8. MultiSupport onderhouds- en reparatiecontract en financiering mogelijk
  9. Klaar voor gebruik
  10. 1 jaar First Choice garantie

Nieuwe DAF uit voorraad kopen

Omdat wij officieel DAF dealer zijn, bieden wij ook nieuwe DAF trucks uit voorraad aan. Het gaat dan om een splinternieuwe DAF, die rechtstreeks bij ons is geleverd voor de verkoop. Wanneer u een nieuwe DAF koopt bij de officiële dealer, kiest u ook voor de bijhorende DAF service, onderhoudscontracten en garanties. Bekijk hier onze actuele voorraad.

Afspraak maken of meer informatie over deze dienst?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een andere vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.