Bedrijfswagen en truck service garage

Bakker Bedrijfswagens is een gespecialiseerd reparatie en onderhoud voor trucks en bedrijfswagens. Met garages in Noord-, Midden en Oost-Nederland staan wij altijd klaar voor onze klanten. Het is onze zorg dat uw truck, bedrijfswagen, camper en getrokken materieel altijd in goede conditie verkeerd. Wij verzorgen service in de breedste zin van het woord, denk hierbij aan reparaties, onderhoudsbeurten en verschillende wettelijke keuringen zoals de APK. Wij zijn officieel truck service garage voor de merken DAF, GINAF en TATRA en wij zijn de officiële bedrijfswagen garage voor de merken Iveco Daily en Fiat Professional. Niet alleen trucks en bedrijfswagens, maar ook getrokken materieel zijn bij ons van harte welkom voor reparatie en onderhoud.

Onderhoud DAF trucks

Bakker Bedrijfswagens biedt samen met DAF een totale transportoplossing aan. Achter Bakker Bedrijfswagens staat een professionele organisatie die wordt ondersteund door het internationaal dealernetwerk van DAF. Zo bieden we DAF MultiSupport reparatie- en onderhoudscontracten aan. Deze bieden u een maximale zekerheid tegen een vaste prijs per kilometer. U bepaalt zelf het serviceniveau met de mogelijkheid deze uit te breiden naar getrokken materieel en/of opbouw. Lees hier meer over de het DAF MultiSupport programma dat DAF heeft samengesteld. 

DAF

 Onderhoud Fiat Professional

Bij aankoop van een Fiat bedrijfswagen is een fabrieksgarantie van 2 jaar inbegrepen. Deze garantie gaat in vanaf de registratiedatum en heeft geen kilometerbeperking. De garantie biedt dekking tegen fabricagefouten, die vervolgens gratis worden verholpen met behulp van originele of gereviseerde onderdelen. Bakker Bedrijfswagens maakt gebruik van originele onderdelen voor reparaties en onderhoud van uw Fiat bedrijfswagen. Deze onderdelen zijn speciaal ontwikkeld op kwaliteit, getest en garanderen de beste prestaties op gebied van veiligheid en brandstofverbruik. Lees hier meer over ons onderhoudsprogramma. 

Fiat Professional

Onderhoud IVECO Daily

IVECO streeft er naar om de waarde, prestaties en productiviteit van uw voertuig te laten behouden. Hiervoor zijn onderhouds- en reparatiecontracten op maat gemaakt die aan deze eisen voldoen. Dit zijn zogeheten 'elementspakketten'. Deze biedt een tal van voordelen, zoals heldere, duidelijke omschreven kosten en onderhoud & reparatie van hoge kwaliteit met het gebruik van originele vervangingsonderdelen.

IVECO Daily

Onderhoud GINAF en TATRA trucks

In onze werkplaatsen kunt u ook terecht voor reparatie en onderhoud aan uw GINAF of TATRA voertuig. Met een team van goed opgeleide monteurs worden reparaties vakkundig uitgevoerd. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in zware bedrijfswagens voor uiteenlopende truckmerken. 

GINAFTATRA

Afspraak maken of meer informatie over deze dienst?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een andere vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.