Integrated Management System policy

Bakker Bedrijfswagens Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Doetinchem, Harderwijk, Nijkerk, Scherpenzeel, Winterswijk, Zwolle, Hengelo, Hoogeveen, Emmen, Assen en Stadskanaal zijn geautoriseerd DAF verkoop en service dealer.

DAF Trucks is een toonaangevende vrachtwagenfabrikant en biedt klanten een breed scala aan diensten met betrekking tot de verkoop van voertuigen, het onderhoud van voertuigen en de verkoop van reserveonderdelen.

Bakker Bedrijfswagens is onderdeel van Bakker Holding en heeft als kernactiviteit ‘Verkoop, onderhoud en reparatie van bestel- en bedrijfswagens, getrokken materieel, koelmotoren, carrosserie opbouw en verhuur voor het beroepsgoederen vervoer’. Onze organisatie bedient de transportbranche van 500 kg tot 50 ton GVW. Daarbij heeft het leveren van de best mogelijke prestatie tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden voor onze klanten prioriteit en streven wij ernaar de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Door het implementeren van een geïntegreerd managementsysteem die o.a. bestaat uit de normen ISO 9001: 2015 en ISO 14001: 2015 streeft ons bedrijf naar een continu verbetering door het stellen en bereiken van de volgende doelstellingen en targets:

  • Het verhogen de klanttevredenheid door het leveren van hoogwaardige producten en diensten die aan de verwachtingen van klanten voldoen of overtreffen.
  • Streven naar continu verbetering van onze bedrijfsprestaties en het behalen van regionaal marktleiderschap.
  • Voldoen aan alle wettelijke vereisten die van toepassing zijn.
  • Onze medewerkers ondersteunen, mogelijkheden bieden voor ontwikkeling en een gezonde en veilige werkplek creëren.
  • Actief bezig zijn met het milieu, o.a. verminderen van afval, vervuiling en emissie.
  • Het stimuleren van partijen die bij onze bedrijfsvoering van toepassing is om een beter milieu te ondersteunen.


Het bedrijfsmanagement zal dit beleid regelmatig herzien en communiceren aan alle belanghebbenden: klanten, leveranciers, bezoekers, werknemers en publiek.

Dit beleid is voor het laatst herzien op 25 mei 2021.