Mopar originele onderdelen voor Fiat Professional

Alleen de Fiat Professional dealer, die uw auto door en door kent, kan ervoor zorgen dat uw auto na een onderhoudsbeurt of reparatie weer aan dezelfde hoge kwaliteitseisen voldoet als op het moment dat deze de fabriek verliet. Originele Mopar onderdelen zijn ontwikkeld en vervaardigd om de betrouwbaarheid, het comfort en de prestaties van uw auto zo lang mogelijk te waarborgen. Op originele Mopar onderdelen krijgt u bovendien twee jaar garantie.

Essential Parts range voor oudere voertuigen

Als uw Fiat Professional ouder is dan 4 jaar, kiest u voor de Esstential Parts Range. Dit assortiment onderdelen is ontworpen door Mopar voor auto's van meer dan 4 jaar oud biedt u geweldige voordelen tegen een voordelige prijs. Wanneer de garantie van uw auto verloopt kunt u met een gerust hart bij ons blijven.  

Originele onderdelen IVECO

Door het gebruik van originele onderdelen houdt u uw voertuig technisch in optimale conditie. Deze onderdelen zijn gecertificeerd door IVECO, waardoor deze betrouwbaar zijn en voldoen aan de kwaliteitseisen. Wanneer u gebruik maakt van de originele onderdelen dan ontvangt u 1 jaar garantie en ontvangt u een testcertificaat.  

Ons aanbod aan originele onderdelen

 • Accu's; met IVECO's-accu's bent u verzekerd van een betrouwbare stroomvoorziening.
 • Carrosseriedelen; doordat originele carrosseriedelen in de ontwerpfase zijn ontwikkeld voor IVECO-voertuigen, hebben ze een perfecte pasvorm, waardoor ze snel eenvoudig zijn te monteren. 
 • Remmen; door de toepassing van IVECO-remschrijven en- remblokken combineren hoge prestaties en hoge sluitvastheid.
 • Koppeling; door gebruik te maken van de IVECO's koppelingsschrijven profiteert u van de nieuwste innovaties op het gebied van frictiemateriaal. Hierdoor wordt een optimale krachtoverbrenging gecombineerd met een stille werking bij zowel stationairloop als tijdens het rijden. 
 • Brandstoffilters; met originele IVECO-brandstoffilters wordt uw injectiesysteem beschermd en worden prestaties verbeterd.
 • Verlichting; goed werkende en correct afgestelde lichten die aan de regels voldoen, wordt de veiligheid vergroot in het verkeer.
 • Ophanging; door gebruik te maken van gecertificeerde luchtveren en schokdempers van IVECO, staan wij garant voor een nauwkeurige besturing, een stabiel weggedrag en beter remgedrag.
 • Ruitenwissers; originele IVECO ruitenwissers voldoen aan alle eisen, waardoor u zich beter kunt concentreren op de weg.
 • Turbocompressoren; door gebruik van IVECO's turbocompressors verhoogd u het vermogen en beperkt u het brandstofgebruik.
 • Startmotoren & Dynamo's; originele IVECO startmotoren & dynamo's zorgen ervoor dat u onder alle omstandigheden een probleemloze start garanderen.
 • Uitlaatsystemen; IVECO's uitlaatonderdelen scoren hoog als het gaat om goede afdichting dat resulteert in een stillere, schonere, zuinigere en trillingsarme motorwerking.