24-uur Servicedienst

Laat uw truck, trailer of bedrijfswagen het afweten en moet u met spoed ergens naar toe? Onze vestigingen hanteren ruime openingstijden, waardoor wij een groot deel van de dag direct bereikbaar zijn voor het uitvoeren van werkzaamheden aan uw voertuigen. Op alle vestigingen is het juiste gereedschap en de vakkennis aanwezig om deze werkzaamheden conform de strenge criteria van de fabrikant uit te voeren. Voor werkzaamheden tijdens de avondopstelling geen afwijkend tarief en / of toeslag. Bij een stranding buiten de regio of buiten de genoemde werktijden, treedt direct de 24-uur service van desbetreffende merken in werking.

24-uur servicedienst met DAF ITS 

Wanneer uw chauffeur onverhoopt strandt met pech of door een ongeval dan kunt u contact opnemen met DAF International Truck Service (ITS). Wanneer u belt naar DAF IFS dan wordt deze service in gang gezet, waar u zich ook bevindt in Europa.

Het DAF ITS callcenter is 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar bereikbaar. Wanneer u het telefoonnummer van ITS kiest (+31 40 214 30 00), krijgt u één van de achttien operators aan de lijn, die ieder minimaal vier talen spreken. In totaal kan ITS chauffeurs in tien verschillende talen te woord worden gestaan.

Moderne computerapparatuur zorgt voor een razendsnelle bepaling welk DAF servicepunt zich het dichtst in de buurt van het gestrande voertuig bevindt.  Hoe eerder een truck weer onderweg is, hoe beter. Hulp blijft trouwens niet alleen beperkt tot aan het voertuig zelf. Er wordt ook hulp verzorgd voor de trailer, de opbouw of de chauffeur zelf.

DAF ITS Service

Voordelen 24-uur servicedienst op een rij

  • Gratis service voor alle DAF klanten
  • Eén telefoonnummer voor heel Europa
  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar
  • Aanspreekbaar in 10 verschillende talen
  • Ruim 1100 DAF-dealers en servicepunten

DAF ITS: +31 40 214 30 00

24-uur Fiat strandingsservice

Voor uw FIAT Professional is de strandingservice landelijk geregeld va de ANWB. Om hulp in te schakelen buiten onze openingstijden kunt u contact opnemen via de telefoonnummers:

24-uur IVECO Assistance Non-Stop

Bij pech met uw voertuig buiten onze openingstijden kunt u IVECO Assistance Non-Stop op drie manieren bereiken:

  1. Door te bellen met het gratis telefoonnummer 00800 - 0226072.
  2. Door gebruik van het on-board IVECONNECT telematicasysteem of DAILY BUSINESS UP, met slechts één klik op het touchscreen kunt u contact opnemen met Assistance Non-Stop. Het systeem verzendt automatisch de positie en bedrijfsgegevens van uw voertuig.
  3. Met behulp van de IVECO Non-Stop app.

Vanuit het Customer Center wordt onze dienstdoende monteur ingeschakeld om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.
Let op: voor interventie via dit Customer Center worden door IVECO kosten in rekening gebracht.