Dodehoekassistent zichtsysteem

Diverse Europese landen hebben een reeds geldende of geplande wetgeving voor een zichtsysteem of een dodehoekassistent. Dit betekent dat een truck uitgerust dient te worden met een dergelijk systeem om aan de wetgeving te voldoen. Bakker Bedrijfswagens biedt een oplossing voor elk merk of type voertuig.

Veiligheidssystemen worden voor chauffeurs steeds actueler. Ze helpen de chauffeur onder ander met:

  • Het waarschuwen voor objecten en kwetsbare weggebruikers in de dode hoek.
  • Het voorkomen van een ongeval wanneer een voertuig een bocht naar rechts maakt.
  • Het verhogen van de gemoedsrust.  

 

dodehoekassistent wullhorst

Dodehoekassistent oplossing voor elke truck

Als oplossing kan worden gebruikt gemaakt van de TRP / Wüllhorst 4.0 dodehoekassistent. Dit is een camera met radarunit die gemonteerd wordt op de cabine hoek met daarbij in de cabine een monitor op de rechter A-stijl. Deze set is goedgekeurd door de Duitse Kraftfahrt-Bundesamt (KBA). Dit systeem kan ook handig worden aangepast om te voldoen aan de London DVS (Direct Vision Standard). Het systeem is op alle merken trucks toepasbaar. 

dodehoekassistent truck

Prijzen van het systeem

Het systeem is als losse set te bestellen (u dient deze dan zelf te monteren) of als set inclusief montage. De montage zal dan worden uitgevoerd op één van onze vestigingen. Bekijk hieronder de *prijzen voor losse onderdelen en voor de onderdelen inclusief montage.

 TRP/Wüllhorst 4.0 (art.nr. 1547021)  
 Set losse onderdelen  € 1465,00
 Set onderdelen inclusief montage  € 1795,00
   
 TRP/Wüllhorst 4.0 met uitbreiding London DVS (m.b.t. DAF)
 Set losse onderdelen  € 1565,00
 Set onderdelen inclusief montage  € 1995,00

 

onderdelen dodehoekassistent

*Getoonde prijzen zijn exclusief btw en eventuele verzendkosten. Aan de informatie en afbeeldingen, zoals die in deze actie worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. 

Offerte aanvragen of meer informatie?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een andere vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.