Gelling Containers neemt stoere DAF XF NGD in ontvangst!

Gelling Containers uit Stadskanaal heeft deze mooie nieuwe generatie DAF XF in ontvangst genomen! Deze 6x2 met 530pk is opgebouwd met een Hyva Haakarmsysteem. Onze eigen spuiterij in Hoogeveen (Bakker Bedrijfswagens Schadeherstel) heeft de truck volledig in de huisstijl van Gelling gespoten, vakwerk! De DAF is verder voorzien van alle luxe gemakken zoals camerasystemen, lederen bekleding en DAF infotainment systeem met extra luidsprekers en versterkers. 

Gelling Containers DAF Stadskanaal

Gelling Containers is een trouwe DAF klant. Bedrijven en particulieren in de provincie Groningen en Drenthe kunnen voordelig en snel een container huren bij Gelling. Je kunt er een container huren voor onder andere puin, bouw, sloop en tuinafval. Ze hebben containers op voorraad van 6 m3 tot en met 40 m3. Er is altijd een container die aan jouw afvalvraagstuk voldoet. 

DAF Gelling Containers

De opbouw van de truck is verzorgd door onze vestiging in Stadskanaal. Er zijn diverse dealer opties opgebouwd waardoor de DAF nog mooier is geworden. Gelling wederom bedankt voor de samenwerking en succes met deze mooie aanwinst!  

  • DAF-Gelling-Containers-5.jpg
  • DAF-Gelling-Containers-4.jpg
  • DAF-Gelling-Containers-3.jpg