Prachtige Iveco Daily bakwagen voor Kringloop Twello

Vanuit onze vestiging in Apeldoorn, mochten we deze stoere Iveco Daily Bakwagen 40C18HA8 afleveren aan Kringloop Twello. De bakwagen is uitgerust met een 3.0 liter motor, heeft een vermogen van 180pk en is voorzien van alle luxe gemakken.

Zo is de wagen o.a. voorzien van een thermostatisch geregelde airconditioning, cruise controle, FULL LED koplampen, Lane Departure warning, een leder stuurwiel en een luxe dashboard. Onder de laadbak zit een D’hollandia klep die een gewicht van maar liefst 750kg kan heffen. De laadbak is afkomstig van De Graaff Carrosserie uit Waardenburg en de alarm klasse 3 is ingebouwd door BJ Electronic uit Apeldoorn.

Kringloop Twello is in 2008 gestart met 6 vrijwilligers en van daaruit doorgegroeid. Op dit moment werken er zo'n 85 medewerkers; 20 betaalde krachten, een aantal leerlingen in opleiding (BBL), mensen die gedetacheerd zijn, stagiaires, en de grootste groep werkt vrijwillig (tegen een kleine onkostenvergoeding).

Kringloop Twello is een stichting met een ANBI erkenning (Algemeen Nut Beoogde Instelling). Dit betekent dat ze een goede doelen organisatie zijn en werken zonder winstoogmerk.

Wij willen Hans Hekkert en zijn team veel werk- en rijplezier wensen met hun mooie nieuwe aanwinst!

  • Kringloop Twello 2 900 x 600.jpg
  • Kringloop Twello 3 900 x 600.jpg
  • Kringloop Twello 5 900 x 600.jpg