Staal Hartgers heeft een schitterende nieuwe DAF XF in ontvangst genomen

Staal Hartgers, de Erkende Verhuizer voor Apeldoorn en omstreken, heeft deze schitterende nieuwe DAF XF in ontvangst genomen!

daf staal hartgers

De DAF is uitgerust met een afzetsysteem voor wissellaadbakken en is opgebouwd door Carrosseriewerk van de Weijer. Aan het chassis zijn RVS kisten gemonteerd voor het opbergen van spanbanden, verhuisdekens en gereedschap.

Verder is de truck is door ESTEPE voorzien van 2 extra goedgekeurde zitplaatsen zodat het verhuispersoneel met de truck kan meerijden naar de verhuislocatie. Cees’ Effect heeft de truck in de huisstijl van Staal Hartgers getransformeerd.

staal hartgers daf xf

Staal Hartgers is al bijna 100 jaar de specialist op gebied van verhuizingen. Ze onderscheiden zich in particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen, inboedels en opslag. Kortom uw verhuizing is bij Staal Hartgers in vertrouwde handen.

Klaas Staal, hartelijk dank voor het vertrouwen in Bakker Bedrijfswagens en het prettige contact. We hopen dat jullie nog veel verhuizingen mogen realiseren met deze schitterende truck!

Foto's door Erik Kroos.

  • daf-staal-hartgers-5.jpg
  • daf-staal-hartgers-2.jpg
  • daf-staal-hartgers-1.jpg
  • daf-staal-hartgers-3.jpg
  • daf-staal-hartgers-4.jpg