Bakker Bedrijfswagens Apeldoorn

Bakker Bedrijfswagens Apeldoorn

Bakker Bedrijfswagens Apeldoorn is officieel dealer van de merken DAF, Fiat Professional en Iveco.

Daarnaast is deze vestiging servicepartner van Haller en VDK Waste Systems en kunt u hier terecht voor service en reparatie aan koelmotoren.

DAF, Fiat Professional en Iveco Daily

DAF Trucks is een van de grootste fabrikanten van vrachtwagens in Europa en is onderdeel van PACCAR Inc. DAF is met de XF- en CF-trucks de marktleider in Nederland in de zwaarste klasse.

IVECO is een toonaangevend bedrijf op het vlak van ontwikkeling, productie, verkoop en onderhoud van een uitgebreid gamma lichte, middelzware en zware bedrijfsvoertuigen.

FIAT Professional richt zich op de verkoop van lichte bedrijfswagens. De bestelwagens van FIAT Professional zijn ontworpen om lage bedrijfskosten te combineren met een maximum aan rendement.

Verhuur & lease

Een transportvraag laat zich niet sturen en maakt tijdelijke inzet van extra materieel soms noodzakelijk. Ook tijdens het reguliere periodiek onderhoud is het vaak gewenst transport te kunnen blijven uitvoeren. Extra beschikbare transportcapaciteit is dan een welkome aanvulling.

Als multi-merkendealer beschikt Bakker Bedrijfswagens over een uitgebreide eigen vloot (vervangende) voertuigen die op huurbasis beschikbaar zijn voor zakelijke relaties.

Onze verhuurafdeling wordt vanuit onze vestiging in Apeldoorn gecoördineerd. Voor informatie en het huren van een voertuig kunt u contact opnemen met verhuur@bakkerbedrijfswagens.nl. Bellen kan ook met Gerben Driessen of Niec Scholten.

TRP

Voor al uw TRP-onderdelen kunt u terecht bij de TRP-store aan de Surinameweg en bij de vestiging aan de Paramariboweg.

TRP (Truck Related Parts) biedt een breed assortiment onderdelen voor alle merken trucks en trailers, ongeacht het bouwjaar. Wij hebben een groot aantal onderdelen op voorraad en de onderdelen die wij niet hebben, kunnen we in de meeste gevallen de volgende dag leveren via de express-bezorgservice van PACCAR Parts.

Met de keuze van een TRP onderdeel bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

VDK Waste Systems

VDK Waste Systems is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van kraakperswagens en bijbehorende containerbeladingsystemen. VDK heeft een uitgebreide keuze in opbouwen voor huisvuil, GFT, plastic, huisvuil/grofvuil en uiteraard bedrijfsafval.

Bakker Bedrijfswagens Apeldoorn is servicepartner van VDK Waste Systems.

Camperonderhoud

Met een marktaandeel van meer dan 70% is de Fiat Ducato het meest gekozen basisvoertuig voor campers in Europa. Het chassis van de Fiat Ducato biedt dankzij de grote spoorbreedte een goede wegligging en is met zijn lage eigen gewicht bij uitstek geschikt voor een zware camperopbouw. Door de zuinige motoren en het goede rijgedrag is de Fiat Ducato het ideale voertuig voor lange reizen.

We beschikken over het vakmanschap, de juiste apparatuur en de erkenningen die nodig zijn om uw kostbare bezit te onderhouden en APK te keuren. Met de nodige periodieke zorg brengen wij uw camper in topconditie voor uw eerstvolgende reis. Een prettig idee om te weten dat u veel veilige en zorgeloze kilometers tegemoet gaat.

Haller

Haller heeft een uitgebreide keuze in opbouwen voor huisvuil, GFT, plastic, grofvuil, bedrijfsafval en ondergrondse containers.

Het doorontwikkelen van de Haller X2 achterlader naar een bovenlader is een groot succes. De ondergrondse container wordt tijdens het ledigen niet gehinderd door het persmechanisme. Het vuil wordt door een continue draaiend persmechanisme snel weggeperst. Het continue persen zorgt voor een hoge verdichting van het vuil en een hoog laadvermogen.

Contact

Bakker Bedrijfswagens Apeldoorn

Bakker Bedrijfswagens Apeldoorn

Bezoekadres:
Paramariboweg 76
7333 PB Apeldoorn

Tel:
+31 (0)55-5997250

Postadres:
Postbus 353
3800 AJ Amersfoort

Openingstijden:
Ma – Vr: 08:00 – 18:00
Za: 08:00 – 12:00

Bakker Bedrijfswagens - Apeldoorn (Surinameweg)

Bakker Bedrijfswagens Apeldoorn

Bezoekadres:
Surinameweg 9
7333 PC Apeldoorn

Tel:
+31 (0)55-5997250

Postadres:
Postbus 353
3800 AJ Amersfoort

Openingstijden:
Ma – Vr: 08:00 – 18:00

Bakker Bedrijfswagens - Apeldoorn (Paramariboweg)

Niec Scholten

Vestigingsmanager

E-mailadres: nsn@bakker-bedrijfswagens.nl
Telefoonnummer: +31 (0)6 212 30 802

Bakker Bedrijfswagens Apeldoorn

Edward van Engelen

Verkoop zware lijn

E-mailadres: een@bakker-bedrijfswagens.nl
Telefoonnummer: +31 (0)55-5997250

Coen Hofs

Verkoop zware lijn

E-mailadres: chs@bakker-bedrijfswagens.nl
Telefoonnummer: +31 (0)6 110 40 543

Bakker Bedrijfswagens Apeldoorn

Stefan Wuestman

Verkoop lichte lijn

E-mailadres: swn@bakker-bedrijfswagens.nl
Telefoonnummer: +31 (0)6 132 05 203

Gerben Driessen Bakker Bedrijfswagens Apeldoorn

Gerben Driessen

Verhuur

E-mailadres: gdn@bakker-bedrijfswagens.nl
Telefoonnummer: +31 (0)6 577 11 037

Arie Schotanus - Bakker Bedrijfswagens

Arie Schotanus

Parts Buitendienst

E-mailadres: ass@bakker-bedrijfswagens.nl
Telefoonnummer: +31 (0)6 170 07 477

© 2021 Bakker Bedrijfswagens
Realisatie door Zeker Zichtbaar