ma mrt 16

Coronamaatregelen bij Bakker Bedrijfswagens

Nieuws

Alle vestigingen van Bakker Bedrijfswagens zijn open, echter hebben een aantal van onze vestigingen gewijzigde openingstijden. Kijk voor de actuele openingstijden per vestiging op onze website (https://bakkerbedrijfswagens.nl/contact/).

Natuurlijk zijn onze nooddiensten wel bereikbaar.

We houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze 250 medewerkers en onze bezoekers heeft bij Bakker Bedrijfswagens uiteraard de hoogste prioriteit.

Bakker Bedrijfswagens heeft de volgende aanvullende voorzorgsmaatregelen genomen:

  • Wij vragen u de bedrijfsauto alleen te komen brengen en halen en waar mogelijk niet meer te wachten in onze receptie. Ook vragen wij u om gepaste afstand tot onze medewerkers te bewaren. Zodra de auto klaar is, nemen wij direct contact met u op.
  • Medewerkers die in uw voertuig rijden, zijn zich extra bewust van hygiëne. Na elk contact met de auto wassen ze hun handen.
  • Om risico’s uit sluiten is meerijden voor test- en proefritten nu niet mogelijk en wordt dit door onze bedrijfsautotechnici alleen gedaan.
  • Bent u verkouden of hoest u? Kom dan niet langs. Het is wel mogelijk dat iemand anders dan u zelf de bedrijfsauto voor reparatie of onderhoud brengt.
  • Onze leveranciers leveren de goederen zoveel mogelijk tot de deur en komen indien mogelijk niet langer binnen. Wij zullen voldoende afstand bewaren.

Onze medewerkers staan ook nu ten alle tijden voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen, zodat u een veilige en goed rijdende bedrijfsauto beschikbaar hebt.

Delen
© 2021 Bakker Bedrijfswagens
Realisatie door Zeker Zichtbaar