Een bedrijfswagen zakelijk leasen

De meest gangbare leasevormen voor het leasen van een bedrijfswagen zijn:

  • Financial Lease
  • Operational Lease

Een voordeel van leasen is dat u niet in één keer een groot bedrag betaalt, maar maandelijks een vast bedrag. Hierdoor houdt u ruimte over voor andere belangrijke investeringen. 

Financial Lease bedrijfswagens

De meest voorkomende leasevorm is Financial Lease. Dit is een zakelijke leasevorm, waarmee u een bedrijfswagen kunt aanschaffen voor uw onderneming. De aankoopsom van de bedrijfswagen wordt door de bank gefinancierd, maar u bent als koper wel direct de economische eigenaar van de bedrijfswagen. Het voordeel van Financial Lease is dat u de bedrijfswagen niet in één keer hoeft te betalen. U betaalt elke maand een bedrag, hierdoor houdt u ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Na de lease periode is de bedrijfswagen eigendom van uw onderneming. 

Operational Lease bedrijfswagens

Bij de leasevorm Operational Lease 'huurt' u een zakelijke bedrijfswagen. Bij deze vorm van lease is de leasemaatschappij de eigenaar van de bedrijfswagens en is de leasemaatschappij verantwoordelijk voor zaken als onderhoud en verzekering. U als ondernemer betaalt maandelijks een lease bedrag met rente. Na de lease periode is de bedrijfswagen eigendom van de leasemaatschappij.

bedrijfswagen leasen

Afspraak maken of meer informatie over deze dienst?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een andere vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.