Bakker Bedrijfswagens - Merken

Onze merken

Bakker Bedrijfswagens bestaat uit een twaalftal vestigingen verspreid over Midden- en Oost Nederland. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Bakker Groep en houdt zich als bedrijfswagenspecialist bezig met verkoop, reparatie en onderhoud, schadeherstel en verhuur van merken als DAF, GINAF, Iveco en Fiat Professional.

DAF

DAF Trucks NV is een van de grootste fabrikanten van vrachtwagens in Europa en is onderdeel van PACCAR Inc. In het jaar 2015 produceerde het bedrijf in Eindhoven zelfs de miljoenste DAF Truck!

Door deze hoge verkoopcijfers is DAF met de XF- en CF-trucks de marktleider in Nederland in de zwaarste klasse. Deze staat van dienst heeft DAF Trucks te danken aan haar focus op kwaliteit en efficiency zowel bij de trucks als bij de DAF dealer.

Bakker Bedrijfswagens beschikt altijd over een grote voorraad nieuwe en tweedehands DAF trucks.

GINAF Trucks

GINAF Trucks is van origine een familiebedrijf dat sinds de jaren zeventig een nauwe samenwerking kent met DAF.

GINAF Trucks maakt trucks geheel afgestemd op de transportbehoefte. Een GINAF Truck onderscheidt zich door toepassing van innovatieve en bewezen technieken als het Hydro-Pneumatische Veersysteem, het Elektronisch Voertuig Stuursysteem en HydroAxle+ systeem. Het hiermee mogelijk gemaakte hoge laadvermogen verbetert de efficiency en draagt bij aan het verlagen van de kosten.

GINAF maakt trucks op maat. Voor het middel-tot ultrazware segment van de bouwsector en voor het container- en tanktransport levert GINAF de asconfiguraties van 4×2 tot 10×8 zoals de klant die wenst.

IVECO

IVECO is altijd een belangrijke speler geweest op het domein van de innovatie, zowel op het gebied van motorentechniek (de eerste constructeur om de turbo te introduceren op alle dieselversies, ontdekker van de common rail techniek en eerste om Euro V – EEV voertuigen aan te bieden), als op het gebied van voertuigen (‘Truck of the Year’ in 1992, 1993 en 2003, ‘Van of the Year’ in 2000, alsook verschillende andere nationale en internationale prijzen).

Als internationale speler in de wereld van transport, is IVECO een toonaangevend bedrijf op het vlak van ontwikkeling, productie, verkoop en onderhoud van een uitgebreid gamma lichte, middelzware en zware bedrijfsvoertuigen.

FIAT Professional

FIAT Professional richt zich op de verkoop van lichte bedrijfswagens. De bestelwagens van FIAT Professional zijn ontworpen om lage bedrijfskosten te combineren met een maximum aan rendement.

Het merk Fiat Professional bestaat al sinds het jaar 1903. Deze ruim honderd jaar ervaring van Fiat in de bedrijfswagensector heeft geleid tot een leidende rol in de branche. Als Fiat Professional dealer zijn wij gespecialiseerd in het verkopen van Fiat bedrijfswagens. U kunt rekenen op veel kennis en ervaring van alle mogelijkheden binnen het Fiat bedrijfswagen assortiment. Bij ons kunt u terecht voor uitgebreide informatie omtrent de Fiat Fiorino, Fullback, Doblo, Scudo, Talento en Ducato bestel- en bedrijfswagens.

© 2021 Bakker Bedrijfswagens
Realisatie door Zeker Zichtbaar