Medewerkers klaargestoomd voor de toekomst

Bakker Academy

Onze mensen zijn onze kracht en maken het verschil in onze organisatie. Veilig werken staat binnen Bakker Bedrijfswagens hoog in het vaandel, waarbij we werken volgens vastgestelde werkprocedures en veiligheidsstappen. Vanuit Bakker Academy worden medewerkers opgeleid of bijgeschoold. Onlangs zijn de NEN9140 trainingen van start gegaan. De eerste training is verzorgd vanuit de splinternieuwe Bakker Academy in onze vestiging Zwolle. 

Bakker Academy

Veilig werken aan e-voertuigen een belangrijk speerpunt

E-voertuigen winnen steeds meer terrein. Via de NEN9140 training, leren onze medewerkers veilig te werken aan en met deze elektrische voertuigen. Gedurende de trainingen hebben we gebruik gemaakt van een elektrische DAF en E-Ducato. Aan deze nieuwe technologieën zitten ook nieuwe risico’s verbonden. Denk hierbij aan gevaarlijke elektrische spanningen oplopend tot wel vele honderden volts. De NEN9140 geeft aan hoe veilig te werken aan zowel hybride als elektrische aangedreven voertuigen.  Na afloop van de training kregen onze medewerkers allemaal een certificaat en zijn hiermee officieel gecertificeerd en daarmee voorbereid op de toekomst; veilig werken aan elektrische bedrijfswagens en trucks.

Bakker Academy

Bekijk ons aanbod

Wil jij meer weten over de elektrificatie van het wagenpark? Wat ons E-aanbod is en welke subsidies er zijn? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag verder! Bekijk hier ons aanbod.