Bakker Bedrijfswagens neemt Innovation Award 2022 in ontvangst

Op 7 februari jl. nam Bakker Bedrijfswagens met gepaste trots de Innovation Award in ontvangst. De award werd uitgereikt door DAF Nederland en in Eindhoven overhandigd aan Tom van de Mosselaar, directeur Bakker Bedrijfswagens. De Innovation Award is een fantastische onderscheiding voor het werk dat onze medewerkers hebben verricht in de afgelopen jaren, aldus Tom van de Mosselaar.

daf innovation award 2022

Ieder jaar reikt DAF de Innovation Award uit aan het bedrijf dat zicht onderscheid in de ontwikkeling van hun medewerkers. Bakker Bedrijfswagens kwam erg sterk naar voren wanneer het ging om het structureel voeden met kennis en persoonlijke begeleiding aan medewerkers door de gehele organisatie. Een onderdeel waar wij voortdurend op in zetten om de kwaliteit binnen de organisatie én naar onze klanten te borgen. Dit komt tot uiting door de oprichting van Bakker Academy en het HBO programma dat we hebben opgestart. Naast het verhogen van kwaliteit houden we hiermee het werk voor onze medewerkers uitdagend hetgeen weer bijdraagt aan een grotere betrokkenheid en werknemerstevredenheid. Ook zijn we enorm actief in de samenwerking met scholen en brancheverenigingen om de aanwas van nieuwe instromers te vergroten.

Vooruitstrevend personeelsbeleid

Onze medewerkers zijn onze kracht en maken dagelijks het verschil in onze organisatie. Niet voor niets leggen we daarom in ons personeelsbeleid de nadruk op de inzet van opleidingen en persoonlijke begeleiding. Daarom hebben we sinds enkele jaren onze eigen Bakker Academy opgericht, waar onze leerling monteurs een BBL opleiding volgen. Ze krijgen les van ervaren leermeesters over onderwerpen die rechtstreeks uit de praktijk komen en die zij zelf ook mogen aandragen. Hierdoor krijgen actuele onderwerpen extra aandacht en dit maakt het zeer leerzaam én leuk. Sonja van de Burgwal, HR manager, benadrukt: ‘het is onze passie om te investeren in de toekomst van onze mensen en een positieve bijdrage te leveren aan hun carrière pad en daarmee hun werkplezier’.

Samenwerking met HAN

In samenwerking met HAN hebben we vorig jaar een Hbo opleiding ontwikkeld. In september 2021 is de eerste groep gestart met cursussen voor Natuur- en Wiskunde. Deze cursussen werden aangeboden ter voorbereiding aan het AD programma (Associate Degree). Begin 2022 is het AD programma van HAN Automotive, toegespitst op de truckbranche, gestart. Het programma duurt twee jaar. Hiermee bieden we onze medewerkers een unieke kans om de technische kennisniveau naar een hoger plan te brengen. Deze unieke samenwerking met HAN gaan we de aankomende jaren versterken, waar we in zullen zetten op veranderingen in de markt, technologische en innovatieve ontwikkelingen.

Voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers

Bakker Bedrijfswagens is voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers om het team mee te versteken. Van bedrijfsautotechnicus tot verkoop binnendienst medewerker. Bekijk onze vacatures en laat ons weten welke functie jouw aanspreekt.