Bakker Bedrijfswagens op Landbouwbeurs Vlagtwedde

Landbouwbeurs Vlagtwedde

Op 17, 18 en 19 juni 2022 is het zover dan vindt de Landbouwbeurs in Vlagtwedde weer plaats. Het is de grootste buitenbeurs van het Noorden, waar bedrijven op het gebied van land - en tuinbouw, veehouderij, grondverzet, landbouwmechanisatie, loonwerk en overige dienstverlening bij elkaar komen. Er is een uitgebreid programma samengesteld met leuke, interessante en spectaculaire activiteiten voor jong en oud.

Bezoek onze stand

Bakker Bedrijfswagens is ook aanwezig op deze beurs. Wij ontvangen u graag op stand 115. Hier zijn we aanwezig met ons complete aanbod trucks en bedrijfswagens, waaronder de Nieuwe Generatie DAF. Op alle beursdagen kunt u demo rijden in een Tatra Phoenix 8x8 46ton truck. 

Bekijk het programma

Bent u benieuwd naar het gehele programma van de Landbouwbeurs? Bekijk dan hier wat er iedere dag te doen is en welke demo's u kunt bijwonen. De beurs is te bezoeken op de volgende tijden:

  • Vrijdag 17 juni - 13.00 uur tot 22.00 uur
  • Zaterdag 18 juni - 10.00 uur tot 20.00 uur
  • Zondag 19 juni - 10.00 uur tot 18.00 uur


Zorg dat u aanwezig bent op de beurs dat zich kenmerkt als laagdrempelig, praktisch en gezellig. U betaalt eenmaal voor uw entree. U kunt vervolgens gratis parkeren, gratis gebruik maken van het toilet en van alle kinderactiviteiten. 

Wij zien u graag op 17, 18 en 19 juni op stand 115

Landbouwbeurs Vlagtwedde

Kom de DAF XG van binnen en buiten bewonderen!