Bakker Bedrijfswagens presenteert de nieuwste DAF High Performance XG+

Met trots presenteert DAF dealer Bakker Bedrijfswagens de nieuwste DAF High Performance FTG XG+. Deze ‘special edition van de XG+ is gemaakt met passie, aandacht en innovatie en straalt kwaliteit, meesterschap en vrijheid uit. De in oplage gelimiteerde truck is alleen verkrijgbaar bij Bakker Bedrijfswagens. 

DAF High Performance Bakker Bedrijfswagens

DAF High Performance Racing Green Metallic

Bakker Bedrijfswagens is het originele ontwerp van DAF TRUCKS trouw gebleven. Met subtiele aanpassingen is een stoere, krachtige, cleane look gecreëerd. De truck is gespoten in Racing Green Metallic, met een unieke toevoeging wat zorgt voor een heldere en diepere kleur met nóg meer glans, verwijzend naar het originele British Racing Green. De goudkleurige details maken deze High Performance echt af.

DAF High Performance Racing Green Bakker Bedrijfswagens

'Een heldere en diepere kleur met nog meer glans' 

Voorzien van alle luxe gemakken

De High Performance, nu in 6x2 uitvoering, heeft maar liefst 530pk en is een must voor de truck liefhebber. Deze krachtpatser is voorzien van een luchtgeveerde vooras, wat bij de nieuwe generatie FTG nu ook een mogelijkheid is. Daarnaast zijn alle mogelijke opties die te verkrijgen zijn af-fabriek, geselecteerd om de naam High Performance eer aan te doen. Zo is deze unieke truck uitgevoerd met: het uitgebreide Executive pakket, Climate pack, DAF Digital Vision System, DAF- hoekzicht, Xtra Leather Air (draaibare) stoelen, DAF relax bed (verstelbaar) met topper, Exclusive LED interieur verlichting, geïntegreerde standairco, Exclusive DAF infotainmentsysteem met Exclusive speakers, 905L brandstoftanks en specifieke opties voor inzet van zwaar transport mogelijkheden. De grote binnenruimte van deze XG+ is uniek. Met een binnenruimte van ruim 12,5 en een stahoogte van ruim 2.10 verslaat de XG+ iedere andere truck.  

Interieur DAF XG Plus High Performance

DAF FTG XG Plus High Performance

Nieuwe Generatie DAF biedt volop opbouw mogelijkheden

Naast het leveren van kwaliteit en service, staat veiligheid bij Bakker Bedrijfswagens hoog in het vaandel. Het motto “Better Light – Work Safer” van onze verlichtingspartner TRALERT® (zie ook onze actuele actie) sluit hier naadloos op aan. De High Performance is voorzien van een LED Skybar in de zonneklep, unieke en compacte opstapwerklampen en aan de achterkant zijn twee ledlampen gemonteerd met een verlichtingsdekking van maar liefst 120 graden. Solar Guard Exclusive Truck Parts heeft de zonneklep, onder bumper en spatschermverbreders geleverd en VEAP Shield United de sideskirts, strings en een handige Step Extender, deze verruimt de bovenste opstaptrede zodat de speciale Bakker High Performance klompen goed kunnen worden opgeborgen.

DAF dealer Bakker Bedrijfswagens XG Plus

Step Extender DAF High Performance

Gespoten in onze eigen truck spuiterij in Hoogeveen

De High Performance XG+ is opgebouwd door Bakker Bedrijfswagens, onze vestiging Schadeherstel in Hoogeveen heeft alle spuitwerkzaamheden verzorgd. We hebben hier alle expertise in huis om een truck in zijn geheel conform ontwerp te spuiten. Onze mensen zijn onze kracht, ze hebben de klus geklaard! 

Meer weten over deze unieke DAF High Performance? Neem contact met ons op!

  • s11-DAF-High-Performance-Bakker-Bedrijfswagens.jpg
  • s5-DAF-High-Performance-Bakker-Bedrijfswagens.jpg
  • s13-DAF-High-Performance-Bakker-Bedrijfswagens.jpg
  • s3-DAF-High-Performance-Bakker-Bedrijfswagens.jpg
  • s61-DAF-XG+-Bakker-Bedrijfswagens-TRALERT-LED-verlichting.jpg
  • s12-DAF-High-Performance-Bakker-Bedrijfswagens.jpg
  • s9-DAF-High-Performance-Bakker-Bedrijfswagens.jpg
  • s137-DAF-XG+-Bakker-Bedrijfswagens-TRALERT-LED-verlichting.jpg